Найновіші, стійкі до хвороб сорти яблук!

Стійкі до хвороб сорти яблук та закладіть прибутковий, перспективний яблуневий сад!
Оріон

Сорт стійкий до парші, середня стійкість до борошнистої роси. Співвідношення вмісту цукру та кислоти врівноважене (Брікс 12,5). Диплоїдний, надзвичайно високоврожайний, плодоношення настає рано. Сила росту дерева та форма кроні схожа на групу сортівГолден Делішес. Час досягнення: початок - середина жовтня. Плід можна зберігати до квітня у звичайному сховищі, в процесі зберігання плід жовтіє, може з'явитися слабкий рум'янець. М'якоть щільна, сокова, хрустка. Придатний для інтегрованого та органічного вирощування.
Сіріус

Сорт стійкий проти парші. Трипроїдний, сильнорослий сорт. Зростання кроні дерева сорту схоже на клони Джонаголд. Досягає на одну-дві тижні пізніше, ніж Голден Делішес. Плоди розташовані поодинці, великого розміру. За звичайне зберігання може зберігатися до квітня місяця. Плодоношення настає рано, не схильний до альтернації. Плоди середнього-великого розміру, округлі, надзвичайно ефектні. М'якоть жовта, щільна, дрібнозерниста, надзвичайно сокова, з багатим ароматом (Брікс 14,7). Придатний як до інтегрованого так і до органічного вирощування.
Місяць

Сорт борошнистої роси. Основний сорт червоний, диплоїдна мутація. Слаборослий сорт. Плодоношення настає рано, для сорту характерні постійні та високі врожаї. Досягає на кілька днів пізніше, ніж Голден Делішес. За звичайне зберігання може зберігатися до березня місяця. Плід середнього чи великого розміру, плоскої сферичної форми. Плід майже на 100% покритий червоним поверхневим окрасом. М'якоть жовтувата, щільна, хрустка, надзвичайно смачна. Придатний до інтегрованого та органічного вирощування.

Технология выращивания картофеля
Сладкая выгода для производителей гороха
Болезни сада и система защиты от Syngenta