Фунгіцид Захист 1 кг. Ukravit

239759_ua 239759_ua 19.2



Ukravit
Дія СистемнийВиробник UkravitУпаковка Проф
Сумісний з іншими засобами захисту рослин та рідкими добривами, крім лужних. Однак перед приготуванням бакової суміші пестицидів необхідно перевірити препарати на сумісність.

Культура

Норма витрати препарату, кг /га

Спектр дії</span >

Спосіб, час обробки

Токсичність. Класифікація ВООЗ: 3 клас (малотоксічний) .Рядки виходу працівників на обробку Якісне приготування робочого розчину та покриття рослин під час обприскування, використання бакових сумішей з рідкими азотними добривами підвищують ефективність дії препарату. Обробку доцільно проводити за сприятливих погодних умов (відсутність атмосферних опадів, значна роса, температура повітря від 15 до 25°С).

\ 12pt;">Токсичність. Класифікація ВООЗ: 3 клас (малотоксічний) .Рядки виходу працівників на обробку Якісне приготування робочого розчину та покриття рослин під час обприскування, використання бакових сумішей з рідкими азотними добривами підвищують ефективність дії препарату. Обробку доцільно проводити за сприятливих погодних умов (відсутність атмосферних опадів, значна роса, температура повітря від 15 до 25°С).\ 12pt;">Токсичність. Класифікація ВООЗ: 3 клас (малотоксічний) .Рядки виходу працівників на обробку Обробку доцільно проводити за сприятливих погодних умов (відсутність атмосферних опадів, значна роса, температура повітря від 15 до 25°С).\ 12pt;">Токсичність. Класифікація ВООЗ: 3 клас (малотоксічний) .Рядки виходу працівників на обробку Обробку доцільно проводити за сприятливих погодних умов (відсутність атмосферних опадів, значна роса, температура повітря від 15 до 25°С).\ 12pt;">Токсичність. Класифікація ВООЗ: 3 клас (малотоксічний) .Рядки виходу працівників на обробку
281