Добрива для овочів відкритого ґрунту без хлору та нітратів 13-10-15, Арві (Arvi Fertis) 1 кг
125542_ua 125542_ua 215₴207.36₴
3184.32₴
10
Упаковка МініПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення Під коріньВиробник UAB Вид ГранулаДобрива для овочів відкритого ґрунту без хлору та нітратів 13-10-15, Арві (Arvi Fertis) 1 кг
Упаковка МініПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення Під коріньВиробник UAB Вид ГранулаДобрива для овочів відкритого ґрунту без хлору та нітратів 13-10-15, Арві (Arvi Fertis) 1 кг
Цим рослинам необхідна певна кількість азоту, фосфору та калію.
Збагатити рослини цими елементами можна за допомогою цього добрива.
Завдяки точно підібраній кількості речовин, у добривому грунті рослини швидше набирають зростання, підвищується врожайність, покращується їх смак, зовнішній вигляд і Ви зможете довше насолоджуватися їхньою свіжістю.
Дані добрива доповнені мікроелементами – це частинки, що входять до складу добрив, які сприяють засвоєнню овочами найкорисніших речовин та збагаченню ґрунту, забезпечуючи, таким чином, довготривалу дію добрив.
Спосіб використання: добрива рівномірно розподілити і внести у ґрунт.
Термін придатності: при належному зберіганні в сухому, недоступному для сонячних променів місці термін придатності не обмежений.
Рекомендуються наступні середні норми добрива: Для огірків, моркви, брюкви, помідорів, картоплі, буряків, норма внесення добрив на 100 м² (для 1 ара): 7-9 кг Для капусти, цукіні, ка , гарбуз, норма внесення добрив на 100 м² (для 1 ара): 9-11 кг. цибулі порею, салатів, шпинатів, норма внесення добрив на 100 м2 (для 1 ара): 5-7 кг.
Збагатити рослини цими елементами можна за допомогою цього добрива.
Завдяки точно підібраній кількості речовин, у добривому грунті рослини швидше набирають зростання, підвищується врожайність, покращується їх смак, зовнішній вигляд і Ви зможете довше насолоджуватися їхньою свіжістю.
Дані добрива доповнені мікроелементами – це частинки, що входять до складу добрив, які сприяють засвоєнню овочами найкорисніших речовин та збагаченню ґрунту, забезпечуючи, таким чином, довготривалу дію добрив.
Спосіб використання: добрива рівномірно розподілити і внести у ґрунт.
Термін придатності: при належному зберіганні в сухому, недоступному для сонячних променів місці термін придатності не обмежений.
Рекомендуються наступні середні норми добрива: Для огірків, моркви, брюкви, помідорів, картоплі, буряків, норма внесення добрив на 100 м² (для 1 ара): 7-9 кг Для капусти, цукіні, ка , гарбуз, норма внесення добрив на 100 м² (для 1 ара): 9-11 кг. цибулі порею, салатів, шпинатів, норма внесення добрив на 100 м2 (для 1 ара): 5-7 кг.
347