Сітка затіняюча 4м*5м зелена (45%) AGREEN

421287_ua 421287_ua 322 1 шт310.51 3276.01 10

Agreen P.R.C.

Сітка затіняюча 4м*5м зелена (45%) AGREEN
Затіняюча сітка застосовується для захисту рослин від сонця у весняно-літньо-осінній період. Також нею затінюють місця відпочинку в саду, вольєри з тваринами або використовують як навіси для авто,  як  декоративний матеріал при оновленні та будівництві  парканів , для маскування від сторонніх очей окремих  ділянок та будівельних об'єктів.

Сітка затіняюча - це міцне полотно, щільність плетіння якого визначає відсоток затінення . По ступеню затінення (щільності) сітка відрізняється за призначенням.
Наприклад сітка, що дає тінь на 60% - підходить для затінення теплиць, а 85% - для майданчиків на відкритому повітрі.

Для південних регіонів рекомендований відсоток затінення під овочеві культури та плодові дерева становитиме 60-70%.

Для північних регіонів рекомендований відсоток затінення 45-60%.

Для навісів, парканів, огорож, захист від граду та будівельних цілей використовується сітка 80-110%.

Головні переваги:

  • ·       рівномірний розподіл сонячних променів та захист рослин від ультрафіолету;
  • ·       невелика вага;
  • ·       зносостійкість;легкий монтаж.

Через осередки полотна  сонячні промені проникають лише  частково, тому рослини захищені від пересихання та опіків. Кількість сонячних променів, що проникають, сприяють процесу фотосинтезу необхідного для формування і росту культур і плодів.

Важливо що , при використанні затіняючої сітки, значно зменшується випаровування вологи. Завдяки цьому  скорочується частота поливів, а це  відчутно економить водний ресурс.

Якщо на вулиці йде дощ, навіть при максимальному відсотку затінення, полотно пропускає воду.

Матеріал для виготовлення сітки абсолютно нешкідливий для навколишнього середовища.

Затіняюча сітка - ефективне і економне рішення. Має тривалий термін служби.
В нашому магазині ви можете купити сітку  на метраж  і  в рулонах.

Дуже важливо знати при виборі затінюючої сітки що міцність, безпосередньо , залежить від ваги на квадратний метр, а не від відсотка затінення. Саме цей фактор відповідає за міцність та термін експлуатації. Багато хто це не враховує . Наприклад , у якісній затінюючій сітці 45%-вага 45 гр.м2, у 60%- вага 60 гр.м2, 70%- вага від 70 гр.м2.  Дешеві варіанти мають показники набагато нижче (37%, 35%, 33%) та нижче. Купивши сітку з нижчими показниками ви , в першу чергу, втрачаєте гроші не тільки на часі її експлуатації та установки, а також на транспортних витратах та якості врожаю.

Ми реалізуємо затінюючу сітку  питомою вагою від 45 гр.м2., цю вагу ми отримуємо при застосуванні нитки підвищеної міцності, і тому при експлуатації  наша сітка витримує в 2 рази більше навантаження на розрив ніж будь-яка інша  . Перевірити питому вагу ви завжди можете, якщо зважите рулон на терезах. Потім розділити отриману вагу рулону на кількість квадратних метрів, перед цим діставши гільзу, на яку намотана сітка.

84