Крапельна стрічка EuroDrip Eolos LS 17 mm 6/40/0,8 (2600)

169898_ua 169898_ua 3213.32827.70 5



Irriland
Eurodrip EOLOS Compact CLS 5+mil високотурбулентної виливи з низькою втратою тиску. Поява на ринку цієї крапельниці стала можливою завдяки використанню НОУ-ХАУ компанії та більш ніж 15-річному досвіду розробки та виробництва плоских крапельниць. Основна перевага CLS це унікальні характеристики габаритів та маси емітера. Вона в 5 разів менша і в 3 рази легша, ніж EOLOS LS, завдяки чому це - ефективний та економічний вибір.
Основні переваги крапельної трубки EURODRIP:
• Широкий турбулентний канал емітера та жорстка крапельниця, безшовні краплинні лінії, екологічно чисті матеріали при виготовленні краплинної трубки.
• Крапельна трубка витримує найбільший робочий тиск завдяки відсутності швів
• Висока стійкість до впливу ультрафіолетових променів завдяки світлостабілізатору
• Крапельна стрічка Євродрип підійде для будь-яких культур на краплинному поливі.
Крапельна лінія Eurodrip складається з високоякісного поліетилену з додаванням світлостабілізатора, що дає можливість експлуатувати її не тільки всередині грунту. на глибині 3-10 см), а й на поверхні. Усередині стрічки вмонтовані емітери, завдяки яким забезпечується рівномірна подача зрошувальної води відповідно до заздалегідь заданої витрати. Ширина зони зволоження - 40-50 см. Вона незмінна по всій довжині трубки і рівномірна по обидва боки від неї. Крапельна лінія укладається вздовж одного або між двома рядами рослин, залежно від схеми посадки.
Eolos Compact – краплинна трубка з новою технологією емітера Compact (CLS).
339