Капельна стрічка GIVATAPE 8mil-20см-5л/год-16мм (1000м)

435936_ua 435936_ua 2500 1 шт2375 32203.75 10



METZERPLAS (Israel) Сербія
Краплинне зрошення забезпечує ефективний полив, забезпечуючи водою найважливішу частину рослини – корінь. Таким чином запобігається втрата води, вода не затримується на листі чи ґрунті, що значно зменшує випаровування або відтік води.
Конструкція суцільного лабіринту забезпечує високу стійкість до засмічення і більш тривале використання системи, а отже, більш раціональне використання води. Спеціальна система конструкції стрічки з постійними лабіринтами забезпечує чудову продуктивність і рівномірність випромінювачів.

Система краплинно доставляє воду до коренів рослин, а ґрунт між рослинами залишається сухим. Це дуже важливо, тому що якщо ґрунт залишається сухим, більшість насіння не проросте. Коли воду застосовують за допомогою традиційної системи зрошення, ґрунт між рослинами залишається вологим і більшість насіння проростає.

Використання зрошувальних стрічок Gerovit GIWA має такі переваги:

Обслуговування крапельної системи займає менше часу. Коли рослини отримують глибокий послідовний полив, вони процвітають. Неефективний поверхневий полив може стати справжнім стресом для рослин. Система крапельного зрошення сприяє здоровому росту та стійкості рослин до хвороб

Краплинне зрошення з додатковим фітингом і крапельницями дає велику кількість варіантів. Систему можна встановлювати на різних типах ґрунтів. Ідеально підходить для поливу на нерівних ґрунтах, вітряних ділянках, а також на звичайних типах землі. Існуючі спринклерні системи для поливу можна адаптувати до краплинної системи з невеликими зусиллями.

Встановіть систему краплинного поливу, і ви будете використовувати менше води для поливу. Якщо ви використовуєте свердловини, ви помітите значне зниження витрат на насосні роботи. Вам більше не потрібно буде поливати город вручну. Завдяки автоматизації вашої системи вам не потрібно буде наймати когось для поливу рослин під час вашої відпустки. Зменшення хвороб рослин і небажаних бур’янів значно зменшить ваші витрати на садівництво та обслуговування.

Технічні характеристики Giwatape

Діаметр [ØТовщина стінкиВнутрішній діаметр [id]Зовнішній діаметр [od]Робочий тискМінімальна фільтрація
16 мм8mil [200mic]16 мм16,4 мм0,7 бар1,7 бар

Мінімальна фільтрація- 
100 мікрон / 150 меш

Витрата л/емітер- 1л/год.
Витрата л/метр-  5л/год.
38