Цибуля саджанка озима Августа 1 кг (Netherlands)

35243593_ua 243593_ua 10095 3

Broer B.V (Nederland)
Виробник Broer B.V (Нідерланди)Колір Жовтий ЗеленийУпаковка Вагові

Ранній сорт озимої цибулі серпня. Сорт озимої цибулі короткого світлового дня, призначений для посіву восени та перезимівлі у відкритому ґрунті. Форма цибулини округло-овальна, вагою 100-120 грам, м'якоть кремового кольору, забарвлення луски жовте, за смаком ніжне. Сорт призначений для отримання раннього збору зеленої маси, цибулин у технічній та біологічній стиглості. Цибулина має округлу форму, м'якоттю з кремовим кольором, жовтим забарвленням своїх сухих лусочок і ніжним, чудовим, дивовижним смаком. Відстань між рослинами в рядку 8-10 см, міжряддя 20-25 см. Виробник: Нідерланди (Голландія)

< strong>Осіння посадка озимої цибулі-сівки
Терміни посадки залежать від місцевого клімату і того, які прогнози погоди роблять синоптики. На питання про те, коли садити озиму цибулю, можна відповісти лише одне: її сіють за 28-30 днів до того, як почнеться сильне похолодання. Під сильним похолоданням розуміються заморозки, що переходять у постійні холоди. Але не можна сіяти озимину, коли надворі стоїть тепла погода. Максимальна температура, прийнятна для висадки, — 8-9°С, а бажано тоді, коли температура знизиться до 5-6°С. але коли немає сильного дощу чи вітру. На грядці робляться неглибокі траншеї, до 5 см глибиною, в які і треба посадити сівок озимої цибулі. Відстань між грядками робиться до 20 см. Посів розраховується, виходячи з розмірів цибулин. Чим вони більші, тим більша дистанція між борознами на вибраній ділянці. Це правило працює і для окремих цибулин у ряду. Великі цибулини садять через кожні 10 див. ґрунт у міру пухкий і удобрений, бажано, щоб він був нейтрального рівня кислотності. У надмірно кислому ґрунті недозрілі цибулини починають гнити і не можуть розумно визрівати. Не любить ця рослина і великої кількості бур'янів, тому грядці знадобиться додаткове прополювання. Або обробка препаратом Челендж.< /p>

Гербіцид Челендж відмінно контролює хрестоцвіті бур'яни (гірчицю дику, ріпаку, кучерявець Софії, грицики, ярутка, падалицю ріпаку), види щириці та лободи, гірчак, маки, підмаренник.
Загалом спектр ефективності поширюється на більше ста видів однорічних дводольних та деяких однодольних бур'янів.

ЛУК, ЧАСНИК</ em>
0,5 л/га. Після сходів культури. Норма витрати робочого розчину 200-300 л/га. Фаза розвитку культури - 12-14 ВВСН. Кількість обробок - 2 з інтервалом 10-14 днів.
Не обробляти культуру після фази розвиненого (2 см завдовжки) 6-го справжнього листа!

< Надмірна вологість ґрунту також вважається недоліком. Технологія вирощування озимих не розрахована на болотисті ґрунти, в яких цибулини згнивають задовго до повного визрівання. Окремо варто поговорити про удобрення ґрунтового шару при посадці озимої цибулі. Ця культура не любить свіжої органіки в ґрунті, так як подібне підживлення служить розсадником різних грибків. У свіжому гною, крім усього іншого, залишається насіння бур'янів, які проростають раніше основної культури, тому ґрунт краще удобрити не перед тим, як проводитиметься посів, а приблизно за рік до того, як підійдуть терміни посадки. інакше цей посів може виявитися лише витратою часу та сил городника.

У грунті має бути достатня кількість азоту, фосфору та калію. Потрібно розуміти, що надлишок, наприклад, азоту, робить кореневища занадто м'якими, зате він провокує зростання зеленого пір'я, що корисно при вирощуванні озимини на перо. А ось якщо треба буде викопувати врожай, щоб отримати ріпку, рекомендуємо застосовувати добрива німецької компанії Arvi Fertis

Вносити добрива під озиму цибулю треба навесні, і перше внесення робиться незабаром після того, як зійде сніг і грунт відтане. Після цього основний догляд полягає у своєчасному поливанні та розпушуванні грядок. Якщо посів пройшов вдало, то незабаром після потепління на грядках з'являться перші зелені стрілки, але за ними прийдуть і шкідники, з якими треба буде боротися. Причому чим смачніший сорт вдалося посадити, тим більше він приверне до себе різних неприємних комах.

Культивування цибулі оптимально на супіщаних та суглинистих родючих землях, на кислих і важких він росте не дуже добре. Найкращими попередниками є картопля,
Найкращою вважається осіння висадка цибулі - за три тижні до стійких нічних заморозків. Важливо щоб сівок укоренився, але не проріс. Висаджують озиму цибулю-сівок на глибину 6-10 см, щоб запобігти підмерзанню. Насадження можна прикрити невеликим пластом торф'яної мульчі або рослинними рештками, а в зимовий час, по можливості, накидайте на них більше снігу. До речі, з цибулі-сівки, посадженої під зиму, виходять соковитіші товарні плоди, які раніше дозрівають і краще зберігаються.

Вирощування цибулі
Світло-зелені сходи на цибулинних грядках не зайве удобрити розведеним коров'яком, золою або мінеральним добривом. Молода незміцніла зелень любить помірний полив та своєчасні прополки. У середині літа або на початку осені дозрілу ріпку викопують, кілька днів сушать під навісом, що провітрюється, щоб усохла шийка і засохли верхні луски. І тільки потім обрізають або відривають висохле бадилля.

Культивування цибулі оптимально на супіщаних і суглинистих родючих землях, на кислих і важких він росте не дуже добре. Найкращими попередниками є
картопля, кабачки, огірки, помідори, <

Сергей2024-01-11Цветочный субстрат Klasmann TS-1 - Удивительно, но даже самые загубленные растения начинают оживать при пересадке в Классман.
Лабій Лев Леонович2019-09-11Замовляв в компанії хімікати для рослин, один саджанець смородини і 3кг саджанки. Дуже задоволений обслуговуванням, підходом до справи і відношенням до клієнта! Все виконали чітко і швидко&quot;. Зв'язались швидко, відповіли на всі мої питання! Хімікати оригінальні, якісні! саджанець чудовий! Все приїхало ціленьке, добре запаковане! Ціни в компанії цілком прийнятні!
beautyberry2019-09-08Ещё десять лет назад и более и в голову не могло прийти, что лук надо высевать, как и чеснок под зиму. Спокойно сеяли лук-севок весной и получали более менее, в зависимости от погодных условий, хороший урожай репчатого лука, проживаем на севере Украины. Но затем личинки луковой мухи стали уничтожать урожай на корню, в буквальном смысле слова, выедая донце лука. С каждым годом всё больше теряли урожая, химию не признаю, поливали только крепким соляным раствором. Два года назад с попробовали посадить лук на зиму и собрали практически весь урожай, а весеннюю посадку опять уничтожили личинки, примерно на 50%. В этом сезоне тоже самое: зимний лук весь собрали, а весенний минус 80%. Теперь всё: будем садить лук, особенно данного сорта, только на зиму и попробуем также другие озимые сорта. В дальнейшем буду сотрудничать с вами. Всем рекомендую, надежный продавец !!!Хорошая урожайность, устойчивость к вредителям, зимостойкость За два сезона не обнаружено
417