Цибуля саджанка озима Голіат / Goliat 0,5 кг (Netherlands)

245789_ua 245789_ua 4037 337 10

Broer B.V (Nederland)
Виробник Broer B.V (Нідерланди)Колір Червоний ЖовтийУпаковка Вагові

Ранній сорт озимої цибулі. Середньо ранній сорт озимої цибулі. Цибулини золотистого кольору, довгастої форми. Період дозрівання 105-115 днів. Маса цибулини 150-180 г. Цибуля-сівок Голіат має гострий смак. Чудово зберігається. Найкращою вважається осіння висадка цибулі – за три тижні до стійких нічних заморозків. Важливо щоб сівок укоренився, але не проріс. Висаджують озиму цибулю-сівок на глибину 6-10 см, щоб запобігти підмерзанню. Насадження можна прикрити невеликим пластом торф'яної мульчі або рослинними рештками, а в зимовий час, по можливості, накидайте на них більше снігу. До речі, з цибулі-сівки, посадженої під зиму, виходять соковитіші товарні плоди, які раніше дозрівають і краще зберігаються. Виробник: Нідерланди (Голландія)


Компанія Broer BV виробляє, обробляє та продає цибулю-сівок у 40 країн Європи та Азії вже більше 50 років. Broer BV також експортує продукцію до США та Канади. Крім того, компанія продає саджанці цибулі-шалоту та часнику. Broer BV є єдиним виробником цибулі-сівки під маркою Quality Inside («Якість всередині») компаній Bejo Seeds та De Groot en Slot. Саджанці цибулі-сівки першого року даної марки мають унікальні генетичні характеристики сортів «Рейнсбургер», «Штутгартер» та «Іспанська».


Предпосадкові хитрощі

< Після покупки цибулю-сівок треба перебрати, всі травмовані цибулини викинути, що залишилися просушити і зберігати при кімнатній температурі в паперовому пакеті. Якщо режим нижче +17°С, це може спровокувати утворення стрілок (при ранньовесняній посадці). Але дрібна цибуля-сівач, діаметр якої менше 1 см не стрілкує, навіть якщо температурний регламент не дотриманий. 24 години, цибуля-сівок прогріти. Наприклад, розстеливши його тонким шаром на сонці або розмістивши в полотняних мішечках на теплій батареї. , може викликати стрілкування тому потрібно дочекатися, коли земля нагріється до +12 ° С. Бажано, за пару годин до розсадження продезінфікувати сівок в одному з підручних засобів. Можна замочити в розчині мідного або залізного купоросу або темно-рожевому концентраті марганцівки або в підсоленій воді. » (Голландія), то можете не дотримуватися останніх двох рекомендацій. вниз, а верхівкою, звідки зростатиме зелене пір'я, вгору. У рядку між цибулинками залишають не менше 10 см, відстань у міжряддях не менше 20 см, вглиб на 3-5 см, над цибульками товщина ґрунтосуміші 2-3 см. Дно канавки потрібно розпушити, т.к. щільний ґрунт гальмує зростання коріння. Така простора посадка цибулі-сівки дозволить йому активно розвиватися, і ви гарантовано зберете добрий урожай.


Найкращою вважається осіння висадка цибулі - за три тижні до стійких нічних заморозків. Важливо щоб сівок укоренився, але не проріс. Висаджують озиму цибулю-сівок на глибину 6-10 см, щоб запобігти підмерзанню. Насадження можна прикрити невеликим пластом торф'яної мульчі або рослинними рештками, а в зимовий час, по можливості, накидайте на них більше снігу. До речі, з цибулі-сівки, посадженої під зиму, виходять соковитіші товарні плоди, які раніше дозрівають і краще зберігаються. Вирощування цибулі Вирощування цибулі. Світло-зелені сходи, що з'явилися, на цибулинних грядках не зайво удобрити розведеним коров'яком, золою або мінеральним добривом. Молода незміцніла зелень любить помірний полив та своєчасні прополки. У середині літа або на початку осені дозрілу ріпку викопують, кілька днів сушать під навісом, що провітрюється, щоб усохла шийка і засохли верхні луски. І тільки потім обрізають або відривають висохле бадилля.


Культивування цибулі оптимально на супіщаних і суглинистих родючих землях, на кислих і важких він росте не дуже добре. Найкращими попередниками є картопля, кабачки, <a href="https://mirsemyan.com.


399