Цибуля саджанка Штутті / Shtutti 1 кг (Netherlands)

15260026_ua 260026_ua 120110 395 10

TOP Onionsets BV (Nederland)
Виробник TOP Onionsets B.V.Колір ЖовтийУпаковка ВаговіТип Озимий Севок
Цибуля Shtutti (Цибуля Штутті) - середньоранній, дуже популярний, високоврожайний сорт озимої цибулі. Цей сорт голландської селекції. Цибулини досить великі, округлі, одногніздні з жовто-коричневою лускою. Середній розмір складає 120-160 г. Врожайність дуже висока.
Відмінна особливість цього сорту – підвищений вихід товарних цибулин. Тому він є одним із найкращих сортів для професійного вирощування.
Широко застосовується у кулінарії. Завдяки щільній шкірці та підвищеному вмісту сухих речовин цей сорт цибулі чудово зберігається тривалий час – до восьми місяців.
Цей вид цибулі стійкий до несправжньої борошнистої роси та стрілкування. Термін дозрівання від сходів до пожовтіння листя 120-125 днів. Смак цього сорту цибулі – гострий. Слабко уражається хворобами. Наш інтернет-магазин постачає якісну цибулю сівок із Голландії за найрозумнішими цінами.
Широко використовується для вирощування і в північних, і середніх широтах, а також у комерційних цілях. Для посадки цибулі потрібно підібрати родючий супіщаний грунт. Найкращі попередники: капуста, огірок, картопля, томат, бобові. Глибина посадки цибулин має становити 5 см, висаджувати на відстань 10-15 см одна від одної.
При вирощуванні цибулі ширина міжрядь може бути від 20 до 25 см.

Ви отримаєте посадковий матеріал високої якості недорого.
Відправимо післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта).
Компанія Broer BV виробляє, обробляє та продає цибулю-сівок у 40 країн Європи та Азії вже понад 50 років. Broer BV також експортує продукцію до США та Канади. Крім того, компанія продає саджанці цибулі-шалоту та часнику. Broer BV є єдиним виробником цибулі-сівки під маркою Quality Inside («Якість всередині») компаній Bejo Seeds та De Groot en Slot. Саджанці цибулі-сівки першого року даної марки володіють унікальними генетичними характеристиками сортів «Рейнсбургер», «Штутгартер» та «Іспанська». -Сівак треба перебрати, всі травмовані цибулини викинути, просушити і зберігати при кімнатній температурі в паперовому пакеті. Якщо режим нижче +17°С, це може спровокувати утворення стрілок (при ранньовесняній посадці).




Елена Данильченко2019-09-11Я работой компании ДП"Мир семян" очень довольна. Обращаюсь к ней за товаром уже полгода, никаких проблем. Товар приходит в течении трех дней, упакован хорошо. Что касается цены, меньше чем в других магазинах, а качество не хуже.Рекомендую эту компанию.
1908