Цибуля саджанка озима Ред Барон 10 кг Netherlands

15269293_ua 269293_ua 13001200 31150 10

TOP Onionsets BV (Nederland)
Виробник TOP Onionsets B.V.Колір ЧервонийФорма плоду КруглийУпаковка ВаговіТип Севок

Цибуля саджанка Дуже поширена в Україні.
Цей сорт відноситься до ранніх.
Він чудово підійде для висадки у відкритий ґрунт.
Цибулинки містять 12,7% сухої речовини та 6,2 міліграма вітаміну С.
Тривалість повного визрівання цибулі-сівки Ред Барон становить приблизно від 90 до 95 діб. Цей сорт відрізняється відмінною визрівальністю. Показники врожайності цибулі становлять до 3 кілограмів на метр квадратної ділянки. Маса цибулин може становити від 130 до 150 г.
Форма цибулинок варіює від сплющеної овальної до округлої.
Забарвлення цибулин, як правило, насичено червона.
Цей сорт відрізняється напівгострим смаком, за рахунок якого широко вживається в їжу у свіжому вигляді.
Ред Барон є основним сортом червоної цибулі-сівки.
Він демонструє високу та досить стабільну врожайність, а також чудову визріваність. Цей сорт абсолютно стійкий до стрілкування.
Ще одним плюсом є його чудова лежкість і гарний зовнішній вигляд.
Можлива посадка під зиму.

Виробник: Нідерланди (Голландія) понад 50 років. Broer BV також експортує продукцію до США та Канади. Крім того, компанія продає саджанці цибулі-шалоту та часнику. Broer BV є єдиним виробником цибулі-сівки під маркою Quality Inside («Якість усередині») компаній Bejo Seeds та De Groot en Slot. Саджанці цибулі-сівки першого року даної марки мають унікальні генетичні характеристики сортів «Рейнсбургер», «Штутгартер» та «Іспанський».



Культивування цибулі оптимально на супіщаних і суглинистих родючих землях, на кислих і важких він росте не дуже добре. Найкращими попередниками є картопля, кабачки, огірки, помідори, капуста.




Olala2019-09-08Посадила красный лук "Ред Барон", Считала, что он должен обладать более мягким вкусом, чем белый, чем тот же Штутгартер Ризен. Я решила это проверить. Провели мы мини эксперимент-тест. С закрытыми глазами родня пробовала и действительно отличила красный лук на вкус от белого. Зато отлично лежит. По лёжкости превосходит тот же Штутгартер. Это радует, конечно. Жаль что не могу сравнить пока с другим красным луком. В зависимости от его качеств сделаю выбор, а пока "Ред Барон" могла бы рекомендовать. Продавца Мир Семян- рекамендую 5*Вкус мог быть и помягче, но он действительно отличается от белого, не такой острый.Урожайность средяя, крупных луковиц почти нет, в основном среднее.
548