Насіння тютюну Берлі (Burley) курильний, 1 гр
175756_ua 175756_ua 20₴ 15₴12₴
3
Насіння тютюну Берлі (Burley) курильний, 1 гр
Насіння тютюну Берлі (Burley) курильний, 1 гр
Тютюн Берлі Цей тютюн відрізняється особливим, насиченим горіховим смаком. Колір тютюну – коричневий, із матовим відтінком. Вміст нікотину в цьому тютюні коливається від 1,5 до 4 відсотків, а ось цукру в тютюні цього сорту практично немає, тому його завжди збагачують тим чи іншим підсолоджувачем. Завдяки відсутності цукру аромат "берлі" значно сухіший і щільніший за "вірджинію". У нього сигарний смак і сильний аромат, у зв'язку з чим цей сорт використовують у ароматних сумішах, у тому числі з Вірджинією. Кущ досягає у висоту 150-160 см, а лист розміром 60°. 40,. Сорт відрізняється стійкістю до захворювань тютюну та посушливого клімату. Посів: насіння висаджують на розсаді в березні-квітні, розподіляють по поверхні ґрунту і не обприскують. Оптимальна температура для проростання насіння становить 27-30°С. Ґрунт слід постійно зволожувати, щоб уникнути сушіння. Починаючи з «крос-фаза», вони роблять вибірки в горщиках. Посадка саджанців: на постійному місці, посадженому при досягненні довжини 12-18 см, товщина стебла 3-5 мм і 5-6 істинного листя. У віці 50-55 днів, коли загроза заморожування повністю зникає (при температурі повітря не нижче 14-15°С). Догляд: рослина вимагає регулярного зрошення, прополювання та розпушування ґрунту. Рекомендується видалити всі суцвіття та бічні пагони, для більш активного формування зеленої маси. Кроки видаляються в 2-3 дозах у міру їх зростання. Збір: листя досягає технічної стиглості нерівномірно - спочатку зніміть нижню частину, дозрійте, а потім поповніть, поки вона стає зрілою. Після збирання листя сушать і ферментують. вони роблять вибірки в горщиках. Посадка саджанців: на постійному місці, посадженому при досягненні довжини 12-18 см, товщина стебла 3-5 мм і 5-6 істинного листя. У віці 50-55 днів, коли загроза заморожування повністю зникає (при температурі повітря не нижче 14-15°С). Догляд: рослина вимагає регулярного зрошення, прополювання та розпушування ґрунту. Рекомендується видалити всі суцвіття та бічні пагони, для більш активного формування зеленої маси. Кроки видаляються в 2-3 дозах у міру їх зростання. Збір: листя досягає технічної стиглості нерівномірно - спочатку зніміть нижню частину, дозрійте, а потім поповніть, поки вона стає зрілою. Після збирання листя сушать і ферментують. вони роблять вибірки в горщиках. Посадка саджанців: на постійному місці, посадженому при досягненні довжини 12-18 см, товщина стебла 3-5 мм і 5-6 істинного листя. У віці 50-55 днів, коли загроза заморожування повністю зникає (при температурі повітря не нижче 14-15°С). Догляд: рослина вимагає регулярного зрошення, прополювання та розпушування ґрунту. Рекомендується видалити всі суцвіття та бічні пагони, для більш активного формування зеленої маси. Кроки видаляються в 2-3 дозах у міру їх зростання. Збір: листя досягає технічної стиглості нерівномірно - спочатку зніміть нижню частину, дозрійте, а потім поповніть, поки вона стає зрілою. Після збирання листя сушать і ферментують. У віці 50-55 днів, коли загроза заморожування повністю зникає (при температурі повітря не нижче 14-15°С). Догляд: рослина вимагає регулярного зрошення, прополювання та розпушування ґрунту. Рекомендується видалити всі суцвіття та бічні пагони, для більш активного формування зеленої маси. Кроки видаляються в 2-3 дозах у міру їх зростання. Збір: листя досягає технічної стиглості нерівномірно - спочатку зніміть нижню частину, дозрійте, а потім поповніть, поки вона стає зрілою. Після збирання листя сушать і ферментують. У віці 50-55 днів, коли загроза заморожування повністю зникає (при температурі повітря не нижче 14-15°С). Догляд: рослина вимагає регулярного зрошення, прополювання та розпушування ґрунту. Рекомендується видалити всі суцвіття та бічні пагони, для більш активного формування зеленої маси. Кроки видаляються в 2-3 дозах у міру їх зростання. Збір: листя досягає технічної стиглості нерівномірно - спочатку зніміть нижню частину, дозрійте, а потім поповніть, поки вона стає зрілою. Після збирання листя сушать і ферментують. Кроки видаляються в 2-3 дозах у міру їх зростання. Збір: листя досягає технічної стиглості нерівномірно - спочатку зніміть нижню частину, дозрійте, а потім поповніть, поки вона стає зрілою. Після збирання листя сушать і ферментують. Кроки видаляються в 2-3 дозах у міру їх зростання. Збір: листя досягає технічної стиглості нерівномірно - спочатку зніміть нижню частину, дозрійте, а потім поповніть, поки вона стає зрілою. Після збирання листя сушать і ферментують.
443