Садовий вар "Живиця", 200 г

165066_ua 165066_ua 3836.1 333.15 10



Агрохімпак (UA)
Рано навесні і пізній осінь основне заняття садівника - обрізка дерев. Без цієї операції сад перетвориться на дикі зарості, дерева переплетуться між собою, різко знизиться плодоношення. При проведенні обрізки незамінним буде садовий вар.

Садовий вар Живиця ― це садова замазка для закриття та прискорення загоєння ран на плодово-ягідних деревах, що утворилися в процесі сезонних робіт з обрізки гілок, для зрощення щеплених живців, випадковими порізами при культивації ґрунту, сонячними опіками. Властивості та виробництво препарату. При його виготовленні відбувається змішування компонентів, у розплавленому стані, згідно з рецептурою, до отримання однорідної маси. З неї формуються брикети, які упаковуються в поліетилен чи інше впакування.

Переваги.
Садовий вар має незаперечні переваги: ​​
- Простота застосування Прискорене загоєння;
- Збереження вологи;
- Екологічність;
- Безпечний для людини;
- Застосування садового вару.

Застосування:
В основному він застосовується при обрізанні дерев. Її рекомендується проводити за сухої погоди.
Садовий вар покласти на сонце, після чого він стане пластичнішим. Він накладається рівним шаром, трохи більше 1-2 мм, на поверхню зрізу. Товстіший шар, при впливі зовнішніх факторів, може розтріскатися. Старі рани і тріщини спочатку зачищаються і обробляють мідним купоросом і після цього покриваються садовим варом. Добре себе виявив садовий вар і при щеплення, опіках або порізах рослин.
409