Секатор Bellota 3404 В Proffessional (Іспанія)

237420_ua 237420_ua 560532 3427.5 10

BELLOTA (Spain)
Секатор садовий bypass EasyCut Bellota - це інструмент для швидкої та комфортної роботи. Екстра легкий різ. Використовується для обрізки лозин, фруктових дерев, чагарника та іншої рослинності. Геометрія леза призначена для виконання робіт з ефективного легкого різання при мінімальному зусиллі. Зручна форма ручок не дозволяє інстурменту ковзати у долоні. Ріжуче лезо накланене вниз, щоб забезпечити зручне положення для різання без примусового нахилу руки. Завдяки гострій кромці лез, що пройшла термічну обробку та покриттю проти налипання, різання проводиться максимально просто і чисто, з рівним краєм. Регульована система відкриття, що дозволяє адаптуватися як до розміру руки, так і діаметру пагонів або гілки. Симетричний дизайн рукояток секатора дозволяє його використовувати як лівою, так і правою рукою. Ручки із м'яким покриттям. Розроблений регулятор для точного та сталого різання. Стійка пружина, що зменшує втому руки. Максимальний різ до 20 мм.

Секатор Bellota з Іспанії – для тих, хто вибирає якість за доступною ціною. За сто років існування фірми цей інструмент став не лише улюбленцем садівників. Він отримав міжнародні сертифікати високої якості та екологічності.

Про дотримання стандартів свідчить кожна деталь секатора. Починаючи з легких ручок до ножів із міцного матеріалу з ефектом контрлезо.
Крім того, Bellota обробляє леза секатора спеціальним покриттям. /li>
  • контрлезо, що створює більшу силу тиску на секатор при меншому зусиллі;
  • ексклюзивна та запатентована система регулювання лез;
    легкості інструменту та його ергономіці завдяки сучасним екологічним матеріалам;
  • ручки секатора в деяких моделях виконані з алюмінію та скловолокна, або еластомеру.

  • Секатори Bellota виробляють у Іспанії. Країна є лідером у світі за площею виноградників. Тому там дуже уважно та зі знанням підходять до інструментів, якими обробляють рослини.

    Зручність у використанні та широка лінійка моделей секаторів Bellota підійде для потреб будь-кого, хто займається рослинництвом. Проконсультуйтеся зі спеціалістами інтернет-магазину «Світ Насіння» та вони допоможуть підібрати зручний та ефективний інструмент для роботи в саду. Адже дуже важливо, щоб інструмент не зашкодив ні садівнику, ні рослині.
    385