Антимоскітна сітка на магнітах 210х100

268429_ua 268429_ua 120114 3100 10

Красиво та надійно захистить дверна москітна сітка на магнітах системи Magic Mesh

Антимоскітна сітка для дверей захистить ваш будинок, квартиру, дачу від різних комах, бруду та пилу. Легко встановлюється на двері, миттєво відчиняється і зачиняється. Кольори: жовтий, зелений, блакитний, коричневий, фіолетовий, вишневий. Гудіння їхніх крил з упевненістю можна назвати одним із найдратівливіших звуків. Якщо за вікном ніч, а Ви намагаєтеся розслабитися і солодко поспати, то подібні звуки гарантовано порушать спокій. А ще й спека за вікном, хочеться свіжості та прохолоди, тому не варіант "запечатати" двері і знемагати від задухи. Ось було б здорово поєднати приплив свіжого повітря і підбадьорливого рятівного вітерцю, але при цьому забути про проблему з комарами, метеликами та іншими порушниками спокою. Так не проблема, адже вже давно винайдена і доступна антимоскітна дверна сітка 210х100 з малюнком. Сітка на двері від комарів – це унікальне рішення миттєво стало хітом продажу серед дачників, власників приватних будинків та навіть квартир з балконами.

Чим же така чудова і чудова сітка москітна на двері на магнітах:

    & #092;n
  • Дизайн. Насамперед це естетична привабливість - різноманітність кольорів малюнків допоможе підібрати найбільш підходящий для прикраси дверного отвору.
  • Якість. Москітна сітка на двері виготовлена ​​з міцного та екологічно безпечного матеріалу, тому не викликає ні алергії, ні неприємного запаху.
  • Механізм. Завдяки системі магнітів, стилізованих під птахів, антимоскітна сітка на двері легко розкривається і надійно автоматично захлопується, після проходження.
  • Захист та повітрообмін. Завдяки ідеально розрахованому діаметру отворів , проходить максимум повітря, при цьому у комах, що літають, листя, пуху та іншого сміття немає шансів потрапити всередину.
  • & #092;n
  • Екологічність. Використовуючи сітку, відпадає необхідність у використанні хімічних аерозолів і всяких спіралей, що тліють, неприємно пахнуть.
416