Фарба садова лікувально-захисна 1,4 кг. Unifarb

279650_ua 279650_ua 6057 349.04 5



ТМ "Юніфарб" ЛКМ
Упаковка Проф МіниТип іншеПроизводитель Unifarb
Фарба для садових дерев замінює вапно, володіючи більш ефективними властивостями. Фарба садова містить протигрибкові та протимікробні добавки, що перешкоджають проростанню спор мікроорганізмів.

Призначена для: Лікувально-профілактичного фарбування стовбурів та основ скелетних гілок з метою підвищення зимостійкості кори плодових та декоративних рослин;

Запобігання сонячним опікам;
Дезінфекції стовбура та гілок, знищення збудників хвороб та шкідників;
Замазування зрізів після обрізки в розпліднику та в саду.
Особливості:
Фарба садова замінює вапно, володіючи ефективнішими властивостями.
Вона містить протигрибкові та протимікробні добавки, що перешкоджають проростанню спор мікроорганізмів. Захисне покриття зберігається на поверхні рослин не менше 1 року, переносить перепади температур від -40°С до +40°С.

Рекомендації до застосування:
 Фарбу наносять двічі на рік - в осінній (до опадіння листя) і ранньовесняний період при температурі повітря вище 0С, можна влітку.
Нанесення фарби проводять на підготовлену поверхню дерева, видаливши стару кору, що неміцно тримається, за допомогою корщітки або щітки з твердою щетиною.
Не можна проводити нанесення фарби в дощову або сніжну погоду.
Перед використанням фарбу ретельно перемішують і при необхідності розбавляють водою (до 3% від маси), застосування розчинників та змішування з іншими фарбами категорично заборонено. Фарбу наносять пензлем або фарборозпилювачем в 1-2 шари.
Рани замазуються нерозведеною фарбою.
Витрата фарби залежить від нанесення. Час повного висихання 48 годин.

Не допускати перемерзання фарби.
Розводять її тільки в у разі сильного ущільнення (перемерзання) по всьому обсягу та втрати здатності м'якого нанесення пензлем на поверхню дерева. у фарбу додають невеликими порціями гарячу воду при постійному перемішуванні. Розведення здійснюють до в'язкості, при якій фарба не стікає вільно з кисті, а легко наноситься на поверхню.

Заходи безпеки :
фарба не містить токсичних органічних речовин, екологічно повноцінна. Не можна змішувати з іншими фарбами та розчинниками. Не допускати попадання до органів дихання та травлення. Бережіть від дітей!

Склад:
вода, синтетичний полімер, карбонат кальцію, мідний купорос, антисептик, протигрибкові та протимікробні добавки.
390