Насіння Гірчиці, 2 кг (на сидерати)

124977_ua 124977_ua 110104.5 398 10



World of Seeds
Виробник World of SeedsКолір ЗеленийУпаковка Вагові

Сидерати: і гній не потрібний!!! Гірчиця-помічниця проти злісних бур'янів.

Однорічна культура < b style="font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit;">гірчиця біла має велике народногосподарське значення. Вона обробляється на насіння, зелений корм і як сидерат, а також як відмінна медоносна культура.

Гірчиця біла входить до основних олійних культур, вироблених у Росії, поруч із соняшником і ріпаком. З насіння отримують гірчичний порошок, гірчичне масло для харчових і технічних цілей, а макуха, що залишається після віджиму, є дуже цінною високобілковою кормовою сировиною.

\

В якості сидерату, це одна з найбільш холодостійких культур. Насіння гірчиці білої сходить при +1...-2°С, сходи переносять заморозки до -4...-5°С, вегетація продовжується до пізньої осені при +3...-4°С. Вплив біомаси гірчиці на ґрунт: поповнює її органікою та гумусом, переводить важкорозчинні поживні елементи в легкодоступні, підвищує повітро- та вологоємність, оздоровлює за рахунок наявності ефірних олій, захищає від водної та вітрової ерозії восени та навесні.

396