Тимофіївка лугова 900г. WoS

163964_ua 163964_ua 235223.25 3203.45 10


World of Seeds
Термін дозрівання СереднійВиробник World of SeedsКолір ЗеленийУпаковка Вагові

Тимофіївка лугова відноситься до злакових багаторічних рослин, є добре облистяною, рихлокустовою травою. Має мочкувату кореневу систему, більша частина якої знаходиться у верхніх шарах ґрунту. В основному використовується як корм для великої рогатої худоби, коней та інших тварин. Тимофіївка, є одним із найкращих варіантів для пасовищ та укосу.

Сіяти насіння трави тимофіївка можна з середини квітня і до самого вересня. Проростання насіння тимофіївки лучної, можливе вже при температурі 1 - 2°С. При цьому потрібно розуміти, що тимофіївка не вибаглива до типу ґрунту, небажані лише піщані ґрунти. Добре переносить морози і дуже погано переносить відсутність поливу та посуху. Також варто зазначити, що культура може рости на осушених торфовищах і витримувати нетривалі затоплення.

Висаджують насіння тимофіївки малим або розкидним методом на глибину до 2 см. При цьому використовують 15 — 20 кг насіння на 1 га. Злакові трави часто вирощують з бобовими, такими як люцерна та конюшина. У такому разі норма посіву становитиме 7 — 10 кг/га для тимофіївки, і 10 — 12 кг/га для люцерни або конюшини.

У питанні добрив для тимофіївки немає нічого кращого за азотні. добрив. У цілому нині добре зростає і непідготовленому грунті. Сама структура коренів рослини дозволяє йому отримувати потрібні речовини та сприятливо впливати на ґрунт. Після скошування можна вносити фосфорні та калійні добрива, що сприятиме кращому зимуванню.

Для отримання найкращого результату, ви можете купити насіння тимофіївки лугової високої якості у нашій компанії. У цьому розділі нашого сайту, продаж насіння тимофіївки можливий оптом і в роздріб.

512