Для очищення вигрібних ям, септиків та вуличних туалетів «Джерело» 80г.

124529_ua 124529_ua 51

Упаковка МіниТип Біопрепарати інше

Дозволяє
? Очистити вигрібні ями, септики, туалети від фекалій і органічних нечистот, що накопичилися, без застосування асенізаторської техніки;
? Вирішити проблеми автономної каналізації на заміських автозаправних станціях;
? Відновити природний дренаж води у ґрунт у дренажних системах та полях поглинання рідини на ґрунті;
? Усунути смердючі запахи.

Розрахунок дозування.
Препарат «Джерело» розфасований у пачки по 40 г, 80 г та 160 г.< br />Періодичність використання препарату? щомісяця.
В одному пакеті (входить до комплекту наприклад упаковки 40гр 2шт) ? 20 грам

< tr style="mso-yfti-irow: 1; height: 12.95pt;">

Обсяг септика до

1м³

2м³

4м³

8м³

12м³

14м³

16м³

18м³

1

2< /p>

4

5

5

6< span lang="UA" style="font-size: 11.0pt; font-family: 'Lucida Sans','sans-serif'; color: #404040; >

7

7

8

9

Щомісячна доза (у пакетах)

1

1

< span lang="UA" style="font-size: 11.0pt; font-family: 'Arial','sans-serif'; color: #404040;

2

2

2

2

3

3

3

< p style="text-align: left;">Пропонуємо Вам кілька порад та корисну інформацію засновану на реальних подіях про те, як зробити так, щоб біопрепарат Джерело, яке Ви застосовуєте у вигрібній ямі діяв максимально ефективно, і витрачалося максимально економно2) Низькі температури зупиняють дію бактерій. Оптимальний робочий зазор температур від +10°С до +45°С. У разі промерзання ями вуличного туалету в холодну пору року застосовувати препарат неефективно. За умови, що в септик або вигрібну яму цілий рік потрапляють гарячі стоки, і конструкція ями не схильна до промерзання використання препарату має сенс.
3) не викидайте навіть прострочені лікарські препарати (антибіотики, антисептики та психотропні засоби :) в унітаз.< Дія кислоти, лугу, хлору та інших агресивних та отруйних речовин. Сильна концентрація таких речовин у воді, де застосовуються біопрепарати, знижує ефективність дії бактерій, тому що вбиває їх. Бактерії, що входять до складу біопрепарату, особливо схильні до негативного впливу хімічних дій у той час, коли колонія ще не розвинулася і не адаптувалася. За цією рекомендацією виробника сходяться в наступному:
? За добу до внесення біопрепарату, в день внесення, і наступну добу після внесення ба-переважно не застосовувати прання, і не застосовувати миючі засоби, що містять хлор, кислоту або луг, тому що, в систему каналізації можуть потрапити ці речовини. Для того, щоб приготувати настій з потрібною дозою препарату, так само краще використовувати хлоровану або відстояну протягом доби воду кімнатної температури При використанні посудомийної машини, або дуже частого прання, рекомендуємо збільшити дозу препарату на 20-30%. Так само, виходячи з відгуків споживачів, має сенс скоротити періодичність вживання: Наприклад, виходячи з розрахунків на обсяг вмісту вигрібної ями щомісяця потрібно вносити по 20 грам препарату. Спробуйте вносити по 10 г 1 раз на два тижні, дотримуючись наведених вище інструкцій

Рівень води у ямі майже повний, хоча регулярно використовується препарат. Хочеться перерахувати кілька основних причин такого слідства, з якими довелося зіткнутися у процесі цих досліджень: 1) Природні причини.

А) Близьке розташування грунтових вод до поверхні землі. Особливо це спостерігається в дачних кооперативах і приватних будинках розташованих поблизу водойм. Рівень води максимально піднімається ранньою весною, в період танення снігу, і під час тривалих дощів. В деяких випадках може спостерігатися і зниження ефективності препарату, оскільки відбувається зниження концентрації бактерій в об'ємі вмісту ями.
Б) Глинистий грунт або тверда порода грунту, з поганим поглинанням рідини. У такому разі препарат може працювати нормально, вода в ямі без згустків органічних відходів, з незначним специфічним запахом або без запаху. Проблема в тому, що поглинання рідини в ґрунт про-ється повільніше, ніж її вступ до ями. Звичайно, у цій ситуації, бажано по можливості знизити кількість стоків, не включати воду в той момент, коли не потрібно. Це банально, але дуже багато людей допускають перевитрату води у звичайних побутових умовах, наприклад коли людина голиться, а робить вона це часто, вона може обійтися 5 літрами води, ? це з головою. Дуже багато хто витрачає на це до 30 літрів, і це не межа. 30 разів поголився? тонни. Зверніть увагу на цей дріб'язок, вода на Землі не просто ресурс. При миття посуду також можна уникнути зайвої витрати води, якщо підійти до цього усвідомлено.

368