Для компостування "Джерело" 80г.

124533_ua 124533_ua 54

Упаковка МіниТип Біопрепарати

Концентрована суміш корисних природних мікроорганізмів, ферментів та мінералів для прискорення утилізації органічних відходів.

Куди ж подіти скошену траву? Цим питанням задаються усі. Використовуйте траву з користю для садового ґрунту та рослин. Це? органічний матеріал для компостування., Який при правильній обробці може використовуватися в саду для поліпшення складу ґрунту та підживлення рослин.
При компостуванні за короткий термін біопрепарат зменшує обсяг компостної ями та знезаражує відходи рослинного походження, частково знищує насіння бур'янів. Готовий компост є цінним органічним добривом. На момент обробки рослинні відходи мають бути вологими (краще після дощу).

              & nbsp;                 Інструкція із застосування:

1. Залежно від обсягу компостної ями приготувати розчин (див. Таблицю). Для цього певну кількість препарату розвести не менше 10 літрами нефільтрованої відстоявшейся води кімнатної температури і витримати періодично помішуючи 60 хв. або відра рівномірно полити органічний матеріал, приготований для компостування.
3. 1-2 рази на місяць перемішувати та зволожувати нехлорованою водою. Під час переми шення додаткова вноситься біопрепарат (0,5 пакета на 10 літрів води).
Увага! Готову компостну яму не накривати плівкою. Бажано притінити.
Процес компостування завдяки спеціальним особливостям біопрепарату відбувається прискореними темпами. За температури вище 10 ° З і сприятливих умов очікується результату вже після 3-4 тижнів.
В одному грамі препарату не менше 1 млрд. життєздатних клітин.
Препарат фасується в пакети по 20г. ± 9,0% Термін зберігання? 3 роки з дня виготовлення.

В одному пакеті 20г біопрепарату

< td style="width:1.0cm;border:solid windowtext 1.0pt; border-left:none;mso-border-left-alt:solid windowtext.5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt2< td style="width:1.0cm;border:solid windowtext 1.0pt; border-left:none;mso-border-left-alt:solid windowtext.5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt3< td style="width:127.6pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-left:none;mso-border-left-alt: solid windowtext .5pt;mso-border-alt: solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt" 170"> "text-align:center">Кожен додатковий метр?

Обсяг компостної маси (м³)< o:p>

1

Кількість біопрепарату (пакетів)</b >

center">1center">2<
327