Крисина смерть №1/200г.

125078_ua 125078_ua 2321.85 319.76 10

Італ Тайгер
Тип Родентициды и средства против насекомыхПроизводитель Італ ТайгерУпаковка Міни

Приманка «Щуркова смерть №1» найефективніший засіб, призначений для знищення будь-яких шкідливих домашніх та польових гризунів

Приманка «Щуркова смерть №1» найефективніший засіб, призначений для знищення будь-яких шкідливих домашніх та польових гризунів:
чорних та сірих щурів, мишей, ховрахів, лівок сірих та рудих, піщанок.

Засіб відповідає всім вимогам, що висуваються до сучасних засобів. дезінфекції та супроводжується інструкцією із застосування. Має свідоцтва про державну реєстрацію та рекомендації для використання в закритих приміщеннях (св-во А № 00478):
– зерносховищах
– кормоцехах
– свинофермах та корівниках
– птахофабриках

>

А також для захисту рослин на відкритому ґрунті та сільськогосподарських угіддях
(св-во Б № 00554).

У процесі виробництва завдяки унікальному італійському промисловому обладнанню, рецептурі та технології змішування інгредієнтів виходить однорідний за складом та зовнішнім виглядом ароматизований, тістоподібний продукт. Така препаративна форма, на відміну від брикетованих, гранульованих і особливо зернових приманок, не боїться вологи і добре поширює запах, що приваблює гризунів. А якщо врахувати, що деякі гризуни, наприклад полівка, вживають в їжу тільки серцевину зерна, залишаючи не зворушену оболонку, то препарат «Пацюкова смерть №1» можна назвати унікальним за своєю ефективністю при використанні його при боротьбі з гризунами на сільськогосподарських угіддях та полях .

< Засіб «Щуркова смерть №1» виготовлено на основі борошна, олії та з додаванням 0,005% діючої речовини — бродифакума, виробництва лабораторії «DR. ТЕZZА», Італія. Кількість активної речовини розрахована виключно на вагу цільових тварин, що робить приманку «Щуряча смерть №1» не небезпечною для сільськогосподарських та домашніх тварин, а також для домашніх та диких птахів, бджіл.

За своєю дією «Щуркова смерть №1» є антикоагулянтом і порушує в організмі процес згортання крові насичення її киснем. Помітно впливати препарат починає на третю добу не викликаючи у гризунів підозр та спогадів про небезпеку з'їденого продукту. В результаті споживання засобу гризуни відчувають нестачу повітря,

318