Пацюкова смерть №2/200г.

125085_ua 125085_ua 2019 317.16 10

Італ Тайгер
Дія КонтактнийУпаковка МіниТип Родентициды и средства против насекомыхПроизводитель Італ Тайгер

Мишоподібні гризуни – це численна група класу ссавців. До них відносяться шкідники сімейства мишей і хом'якоподібних.

Мишоподібні гризуни можуть поширювати чуму, туляремію, сказ, трихінельоз, лептоспіроз, геморагічну і т.д. Наявність гризунів – це не тільки інфекційний ризик, а й економічні збитки, пов'язані безпосередньо з споживанням гризунами кормів та продуктів харчування, псуванням продукції, пожежами, що викликаються короткими замиканнями електричних проводів при пошкодженні їх ізоляції. margin: 0px 0px 6px; padding: 0px; text-align: justify; line-height: 21px; це справжня армія, яка є істотною загрозою. Поряд з живучістю і високою плодовитістю гризуни мають досить розвинений інтелект, здатність ділитися з родичами навичками та отриманою інформацією, вмінням швидко адаптуватися до зміни навколишнього середовища. Особливу увагу привертає унікальна здатність гризунів розпізнавати отрути, а згодом і адаптуватися до них. Ця здатність перетворила проблему боротьби з ними на загальносвітову.


Ефективним вирішенням проблеми є застосування приманки «Щуряча смерть №2» .

Приманка для щурів виробляється на основі родентициду II-го покоління – бромадіолон виробництва компанії «Activa Srl», Італія&nb; антикоагулянт – препарат, що діє на механізм згортання крові, і не відноситься до гострих отрут. Дія приманки проявляється на 3 – 4-й день і виявляється у тому, що гризуни відчувають ядуха, починається внутрішня кровотеча, від якої на 4 – 8-й день настає загибель тварин.

«Стричина смерть №2» не викликає гострого харчового отруєння, тому гризуни не можуть визначити причину нездужання і попередити популяцію про небезпеку. -size: 14px; margin: 0px 0px 6px; padding: 0px; text-align: justify; line-height: 21px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; і гинуть над норах, під підлогами, а поза приміщенням, на відкритому місці.

 

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Засіб «Пацюкова смерть № 2» розкладати під укриттям у спеціальних або пристосованих для цього шматках картону, полізтилену або жерсті, пінцетом (щоб виключити «людський запах») по 1 пакетику для миші, 2-3 пакетики для щура заселення гризунів, поблизу їх нір, на шляху пересування, вздовж стін.

Розкладати через 2-15 м залежно від виду та чисельності гризунів

Протягом 7-10 днів здійснювати контроль за поїданням засобу і там, де його з'їдено, обов'язково поповнювати до вихідного обсягу. Припинити розкладання засобу тоді, коли воно залишається недоторканим гризунами.

  rgb(86, 86, 87); font-size: 14px; margin: 0px 0px 6px; padding: 0px; text-align: justify; >ДУЖЕ ВАЖЛИВО:

щур або мишей на оброблюваній території, необхідно своєчасно додавати пакетики з принадою до тих пір,

374