Фунгіцид Скор, 2 мл, Syngenta

125096_ua 125096_ua 2221.6 318.01 10


Syngenta ЗЗР Switzerland
Дія СистемнийУпаковка МіниТип ФунгіцидиПроизводитель Syngenta

Скор — неперевершений системний препарат для захисту плодових культур (яблуні й груші)
від парші, а також персика від кучерявості листя. Препарат має надзвичайно сильну лікувальну (5 діб) і профілактичну (8–10 діб) дію проти збудників хвороб.

Скор швидко (протягом 30 хвилин) проникає в рослину і проявляє біологічну активність незалежно від погодних умов. Біологічна активність препарату дозволяє зберегти зелений листовий апарат до пізньої осені, завдяки чому велика кількість пластичних речовин накопичується в бруньках і плодових формуваннях.

Скор виліковує та забезпечує додаткову кількість плодових формувань (30 % і більше), що суттєво збільшує урожай наступного сезону. При дотриманні рекомендацій препарат гарантує урожай висококласних плодів (до 90 %), що значно покращує економічну ефективність його застосування. Малотоксичний, безпечний для людей та довкілля (ЛД>2000 мг/кг).
Максимальна кількість обробок — 3 за сезон.
Термін очікування після обробки: яблуня, груша — 30 днів; картопля, томати — 14 днів. 

Застосування
Пакет 2 мл розвести в 10 л води для обприскування плодових насаджень з розрахунку 2 л робочого розчину на молоде дерево, 5 л — на плодоносне середнього віку дерево.

КультураНорма витрати препаратуНорма витрати робочої рідини та кількість насіннєвого матеріалуШкідливі об’єктиКратність обробок / Термін очікування, дні
Дозволено для роздрібного продажу
ЯБЛУНЯ, ГРУША2 мл на 8–10 л води1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крониПарша, борошниста роса, альтернаріоз3/30
ПЕРСИК2 мл на 8–10 л води1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крониКучерявість листя, парша, борошниста роса2/30
ТОМАТИ, КАРТОПЛЯ5 мл на 5 л води5 л розчину на соткуАльтернаріоз 2/14
Виявлено високу ефективність препарату при проведенні наукових досліджень
ХВОЙНІ КУЛЬТУРИ5 мл на 8–10 л води1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крониШуте, побуріння глиці2/–
МОРКВА4 мл на 5 л води5 л розчину на соткуАльтернаріоз, борошниста роса2/20
КАПУСТА4 мл на 5 л води5 л розчину на соткуАльтернаріоз2/20
СТОЛОВИЙ БУРЯК4 мл на 5 л води5 л розчину на соткуЦеркоспороз, борошниста роса2/20

СУМІСНІСТЬ. Сумісний з більшістю фунгіцидів та інсектицидів на відповідних культурах при збіганні термінів обробки. За сильного ураження борошнистою росою плодових культур додавати фунгіцид Топаз®. Слід дотримуватися інтервалу між обробками у 10–12 днів. Кількість обробок та інтервали між ними залежать від прогнозу розвитку хвороби і сприятливих для розвитку патогену погодних умов. Щоб уникнути проявів резистентності, після дворазової обробки препаратом Скор наступні обробки слід проводити препаратами інших хімічних груп.

При обприскуванні сортів яблунь, чутливих до ураження борошнистою росою, додавати препарат Топаз або Хорус.


Каталог компанії Syngenta




7252