Фунгіцид Ревус Топ, 6 мл, Syngenta

162232_ua 162232_ua 4240.36 333.65 10


Syngenta ЗЗР Switzerland
Производитель SyngentaДія СистемнийУпаковка МіниТип Фунгіциди

Вміст діючої речовини 250 г/л мандіпропамідуг; 250 г/л дифеноконазол
Хімічна група Манделаміди, тріазолу
Препаративна форма Концентрат суспензії
Клас токсичності Класифікація ВООЗ : III
ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ

Поєднання двох діючих речовин гарантує найвищу ефективність проти альтернаріозу та фітофторозу
Формуляція за технологією LOK & FLO забезпечує швидке засвоєння за несприятливих погодних умов
Відмінна профілактична та лікувальна дія завдяки високій трансламінарній та системній активності

Застосування

КультураНорма витрати препаратуНорма витрати робочої рідини та кількість насіннєвого матеріалуШкідливі об’єктиКратність обробок / Термін очікування, дні
Дозволено для роздрібного продажу
ТОМАТИ6 мл на 5 л води5 л розчину на соткуФітофтороз, альтернаріоз3/14
КАРТОПЛЯ6 мл на 5 л води5 л розчину на соткуФітофтороз, альтернаріоз3/14
Виявлено високу ефективність препарату при проведенні наукових досліджень
ВИНОГРАД6 мл на 5 л води5 л розчину на соткуМілдью, чорна плямистість2/30
ЦИБУЛЯ6 мл на 5 л води5 л розчину на соткуПероноспороз2/14

СУМІСНІСТЬ. Сумісний з більшістю інсектицидів та фунгіцидів на відповідних культурах при збіганні термінів обробки. Рекомендується застосовувати на початку цвітіння картоплі та при масовому цвітінні томата. Ревус® Топ має лікувальну і превентивну дії, тому препарат рекомендується вносити профілактично або при перших симптомах хвороб, щоб уникнути поширення захворювання і зараження усього врожаю.

Механізм дії:
Мандипропамід-фунгіцид з профілактичною дією. Високоактивний проти листових патогенів класу ооміцетів. Велика частина мандіпропаміду абсорбується у восковий шар поверхні рослин, забезпечує відмінну водостійкість, як тільки рідина, що розпилюється, висохне. Мандипропамід – високоактивний проти проростання спір. Поглинання тканинами листа забезпечує хорошу трансламінарну активність. Мандипропамід також інгібує зростання міцелію протягом інкубаційного пеоіоду; дифеноконазол - системний фунгіцид з профілактичною та лікувальною дією. Активний проти широкого кола патогенів рослин. Однак він не активний проти патогенів класу ооміцетів. У суміші з мандіпропамідом головною метою дифеноконазолу є збудник альтернаріозу. Дифеноконазол є тріазол, інгібує біосинтез ергостеролу. Дифеноконазол проникає в тканини рослин, запобігаючи росту міцелію.

Спектр дії :
Ревус Топ 500 SC , КС - системний фунгіцид, що запобігає проростанню спор, а також інгібує зростання міцелію та утворення спор, високоефективний проти альтернаріозу , фітофторозу, пероноспорозу, септоріозу, макроспоріозу на багатьох сільськогосподарських культурах. Фітотоксичність : За умови дотримання рекомендацій Ревус Топ 500 SC , КС Нефітотоксичний . . У разі сумніву провести перевірку на фізичну сумісність.

Спосіб застосування:
Технологія обприскування: до початку термінів захисних робіт відкалібрувати та налаштувати обприскувач. Обприскування проводиться при швидкості вітру не більше 5 м/с, щоб не допустити зношування на сусідні культури. Щоденно після закінчення обприскування промивають бак, магістральні трубопроводи та наконечники чистою водою. та ранцеві обприскувачі. Обладнання для обприскування має бути ретельно відкалібровано перед використанням з урахуванням швидкості пересування, швидкості подачі розчину та рівномірності його розподілу. Відрегулюйте об'єм робочої рідини. Заповнити 1/4 бака обприскувача чистою водою; увімкнути режим розмішування, відміряти необхідну кількість Ревус Топ 500 SC, КС і вилити в бак обприскувача. Додати воду, що залишилася, до заданого об'єму , продовжуючи розмішувати розчин до забезпечення однорідності розчину. Приготовлений розчин необхідно використовувати протягом доби.

Терміни виходу на оброблені площі для догляду за посівами :

Терміни очікування – 14 днів. Термін виходу - для проведення механізованих робіт - 3 дні, ручних робіт - 7 днів.

Каталог компанії Syngenta

2107