Інсектицид АТО Жук 75 мл, Ukravit

162400_ua 162400_ua 152 1 шт142.3 3104.35 20


Ukravit
Дія Контактно-системнийВиробник UkravitУпаковка МіниТип Інсектециди
Інноваційний трикомпонентний контактно-системний інсектицид з контактно-кишковою дією для повного знищення широкого спектру шкідників культурних рослин</ span>.

Діюча речовина: Неонікотиноїди, 25% + лямбда-цигалотрін, 80 г/л + альфа-циперметрин, 15 г/л.
Препаративна форма: концентрат суспензії.

1. Надзвичайно висока ефективність тривалої захисної дії до 21 доби.
2. Завдяки системній дії препарат надійно захищає навіть необроблені молоді пагони та листя рослин, які відростають після обробки препаратом.
3. Завдяки поєднанню трьох діючих речовин з абсолютно різними механізмами дії, повністю запобігає появі резистентності (стійкості) у шкідників до препарату діє на основні стадії розвитку шкідників.
4. Чітко виражений «нокдаун-ефект», при якому шкідники гинуть відразу після обробки.
5. Сприяє збільшенню кількості та покращенню якості врожаю.
6. Ефективно діє за високих температур повітря.
7. Не впливає на зростання та розвиток культурних рослин.
8. Сумісний з багатьма засобами захисту рослин, крім лужних.
9. Мінімальні ризики забруднення природного середовища та рослин.
10. Економічно вигідний та екологічно безпечний для споживачів.


Застосування:
Перед проведенням обприскування необхідно розрахункову кількість препарату (див. Табл.) Розчинити у чистій воді та ретельно перемішати. Робочий розчин використовувати у день його приготування, оскільки при тривалому зберіганні втрачаються властивості препарату, що призводить до зниження ефективності дії проти шкідників. Обробку проводити за сприятливих погодних умов (відсутність поривчастого вітру, температура повітря не вище 25С), зазвичай це ранкові (до 10-11) та вечірні (18-22) години. Під час обприскування необхідно забезпечити рівномірне покриття листя та стебел рослин розчином. Доцільним та економічно вигідним є використання в суміші з фунгіцидом ЦІЛІТЕЛЬ або ЗАХИСТ та мікродобрива АВАНГАРД ОВОЧНІ на овочевих культурах або АВАНГАРД плодово-ягідних на плодових насадженнях. Захисна дія препарату становить до 21 доби залежно від погодних умов та появи нової популяції шкідників.

Норма витрати робочої рідини:</span > молоді дерева 2-3 л/дерево, плодові дерева 5 л/дерево.Максимальна кратність обробок за сезон - 2.
Інтервал між обробками - у разі нової популяції шкідників.
Рядок виходу людей на оброблені площі для проведення ручних робіт - 10 днів, механізованих робіт - 4 доби.
331