Інсектоакарицид "Препарат 30 В", 500 мл

165037_ua 165037_ua 10599.75 383.16 10

Агропромника (UA)
Дія КонтактнийУпаковка МіниТип ІнсектецидиПроизводитель Агропромника
За допомогою Препарату 30 В проводиться очищення плодово-ягідних рослин від личинок та яєць зимуючих стадій шкідників, методом профілактичних ранньовесняних, літніх та осінніх обробок, що створює високу щорічну ефективність, препарат не викликає звикання у шкідників. З перших днів розпускання листя набирає повної сили без перешкод смокчучих шкідників, що дуже важливо для цвітіння та загального розвитку рослин.

Препарат 30 В,к.е.:
При застосуванні за призначенням екологічно безпечний(4 клас небезпеки);
Стримує популяції, не призводить до мутації;
Не фітотоксичний;
Не надає отруйних та нервовопаралітичних дій.
Препарат 30 В володіє високою ефективністю у боротьбі проти зимуючих стадій шкідників, не надає отруйної та нервовопаралітичної дії, а, порушуючи повітряний і водний баланс розвитку яєць личинок, призводить до їх загибелі. Одним з найважливіших властивостей препарату є те, що шкідники не можуть адаптуватися до такого впливу, тому Препарат 30 В є однаково високоефективним щороку.

Після знищення яєць та личинок шкідників ранньою весною рослина прокидається і розвивається на повну силу. Влітку зі знищених личинок та яєць шкідники не з'являться, але необхідно стежити за їх можливою появою через різні причини: особливі кліматичні умови, міграція з боку, переліт з сусідніх ділянок, а такі шкідники, як попелиця, мають у своєму розвитку 10-12 поколінь за сезон. Призначення Препарат 30В: ранньовесняна обробка від 4°С до розпускання нирок; найкращий ефект це обробка у фазі набряклих бруньок; осіння обробка при температурі не нижче 4°С (цілодобово) після опадання листя; літня обробка по виходу бродяжок 2 та 3 покоління (за прогнозом станцій захисту рослин). Обробляти потрібно ретельно, не залишаючи пропущених ділянок. Препарат 30В є гарним прилипачем, змішується з більшістю порошкоподібних та рідких препаратів: органічними інсектицидами та фунгіцидами. Препарат 30 В запатентовано. Остерігайтеся підробок, як правило, вони виявляються токсичними, канцерогенними, фототоксичними та малоефективними, що може завдати шкоди рослинам і вашому здоров'ю.
553