Інсекто-фунгіцид Антигусін 4мл. + Самшит 3 мл. Ukravit

231179_ua 231179_ua 1514.11 310.35 60


Ukravit
Дія СистемнийУпаковка МіниТип Інсектециди ФунгіцидиПроизводитель Ukravit
strong>Яблуня
Об'єкт: кучерявість листя, плодожерки, попелиці, парша, листовійки, борошниста роса
Період очікування 30
Спосіб, час обробок, обмеження: Обприскуавння в період вегетації
Норми витрати: 4 мл + 3 мл на 5-8 л води на 1 сотку

Світовий досвід використання:
Сумісний з іншими пестицидами та агрохімікатами, крім лужних

/>Механізм дії:
Інсектицид. Контактно-кишкова дія. Механізм дії полягає у поразці центральної нервової системи шкідника, що викликає швидку його загибель. Препарат виявляє акарицидні та репелентні властивості.

Фунгіцид. Має надзвичайно високу системну дію. Крезоксим-метил пригнічує мітохондріальне дихання внаслідок придушення активності з-редуктази. Потрапивши на поверхню рослини, діюча речовина пригнічує проростання спор та спороношення фітопатогенних грибів. Дифеноконозол проникає в тканини рослини, повністю пригнічує ріст субкутикулярного міцелію, що знижує рівень спороношення патогену. />Максимальна кратність обробок: 2
Норма витрати робочого розчину: 5-8 л на 1 сотку

Особливості застосування: Перед проведенням обприскування необхідно спочатку розчинити АНТИГУСИНЬ у чистій воді і ретельно перемішати, додати САМШИТ та перемішати до однорідності робочого розчину. Робочий розчин використовувати в день його приготування, тому що при тривалому зберіганні втрачаються властивості препарату, що призводить до зниження ефективності дії. Обробку проводити за сприятливих погодних умов (відсутність поривчастого вітру, температура повітря не вище 25°С), зазвичай це ранкові (до 10-11) та вечірні (18-22) години. Під час обприскування необхідно забезпечити рівномірне покриття листя та стебел рослин розчином без стікання з обробленої поверхні. Найкращий результат забезпечується при застосуванні препарату профілактично або за перших ознак появи шкідливих організмів. зазвичай це ранкові (до 10-11) та вечірні (18-22) години. Під час обприскування необхідно забезпечити рівномірне покриття листя та стебел рослин розчином без стікання з обробленої поверхні. Найкращий результат забезпечується при застосуванні препарату профілактично або за перших ознак появи шкідливих організмів. зазвичай це ранкові (до 10-11) та вечірні (18-22) години. Під час обприскування необхідно забезпечити рівномірне покриття листя та стебел рослин розчином без стікання з обробленої поверхні. Найкращий результат забезпечується при застосуванні препарату профілактично або за перших ознак появи шкідливих організмів.
579