Гербіцид Гольф 3г. UKRAVIT

231184_ua 231184_ua 1311.76 38.62 100


Ukravit
Дія Селективна (виборча) діяУпаковка МіниТип ГербіцидиПроизводитель Ukravit
Перед проведенням обприскування необхідно розрахункову кількість препарату розчинити у чистій воді та ретельно перемішати. Робочий розчин використовувати в день його приготування, тому що при тривалому зберіганні втрачаються властивості препарату, що призводить до зниження ефективності дії проти бур'янів.
Обробку проводити за сприятливих погодних умов (відсутність поривчастого вітру, температура повітря не вище 25°С, відсутність роси), зазвичай це ранкові (до 10-11) та вечірні (18-22) час.
Обприскування необхідно проводити в період початку зростання бур'янів (сім'ядолі-дві пари справжніх листочків). Не рекомендується застосування препарату за несприятливих умов (у холодну або дуже спекотну погоду, при надмірному зволоженні та в період, коли бур'яни перебувають у пригніченому стані), а також коли рослини мокрі після випадання опадів. Доцільно використання ранньою весною в суміші з фунгіцидом ФУНДАЗІМ а також з інсектицидами ФАС або Антиколорад. Оптимальний термін застосування - навесні при відновленні вегетації в період кущення злакової газонної трави та на ранніх фазах росту та розвитку бур'янів. Заборонено обприскувати молодий газон у віці до 6-8 місяців та з підсівом бобових трав. (кішок, собак, птахів та ін.). Також заборонено годувати травою свійських тварин. Оптимальний термін застосування - навесні при відновленні вегетації в період кущення злакової газонної трави та на ранніх фазах росту та розвитку бур'янів. Заборонено обприскувати молодий газон у віці до 6-8 місяців та з підсівом бобових трав. (кішок, собак, птахів та ін.). Також заборонено годувати травою свійських тварин. Оптимальний термін застосування - навесні при відновленні вегетації в період кущення злакової газонної трави та на ранніх фазах росту та розвитку бур'янів. Заборонено обприскувати молодий газон у віці до 6-8 місяців та з підсівом бобових трав. (кішок, собак, птахів та ін.). Також заборонено годувати травою свійських тварин.
435