Фунгіцид Скор, 100 мл, Syngenta

235268_ua 235268_ua 787761.09 3629.87 10


Syngenta ЗЗР
Дія СистемнийУпаковка МіниТип ФунгіцидиПроизводитель Syngenta

Скор — неперевершений системний препарат для захисту плодових культур (яблуні й груші)
від парші, а також персика від кучерявості листя. Препарат має надзвичайно сильну лікувальну (5 діб) і профілактичну (8–10 діб) дію проти збудників хвороб.

Скор швидко (протягом 30 хвилин) проникає в рослину і проявляє біологічну активність незалежно від погодних умов. Біологічна активність препарату дозволяє зберегти зелений листовий апарат до пізньої осені, завдяки чому велика кількість пластичних речовин накопичується в бруньках і плодових формуваннях.

Скор виліковує та забезпечує додаткову кількість плодових формувань (30 % і більше), що суттєво збільшує урожай наступного сезону. При дотриманні рекомендацій препарат гарантує урожай висококласних плодів (до 90 %), що значно покращує економічну ефективність його застосування. Малотоксичний, безпечний для людей та довкілля (ЛД>2000 мг/кг).
Максимальна кількість обробок — 3 за сезон.
Термін очікування після обробки: яблуня, груша — 30 днів; картопля, томати — 14 днів. 

Застосування
Пакет 2 мл розвести в 10 л води для обприскування плодових насаджень з розрахунку 2 л робочого розчину на молоде дерево, 5 л — на плодоносне середнього віку дерево.

КультураНорма витрати препаратуНорма витрати робочої рідини та кількість насіннєвого матеріалуШкідливі об’єктиКратність обробок / Термін очікування, дні
Дозволено для роздрібного продажу
ЯБЛУНЯ, ГРУША2 мл на 8–10 л води1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крониПарша, борошниста роса, альтернаріоз3/30
ПЕРСИК2 мл на 8–10 л води1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крониКучерявість листя, парша, борошниста роса2/30
ТОМАТИ, КАРТОПЛЯ5 мл на 5 л води5 л розчину на соткуАльтернаріоз 2/14
Виявлено високу ефективність препарату при проведенні наукових досліджень
ХВОЙНІ КУЛЬТУРИ5 мл на 8–10 л води1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крониШуте, побуріння глиці2/–
МОРКВА4 мл на 5 л води5 л розчину на соткуАльтернаріоз, борошниста роса2/20
КАПУСТА4 мл на 5 л води5 л розчину на соткуАльтернаріоз2/20
СТОЛОВИЙ БУРЯК4 мл на 5 л води5 л розчину на соткуЦеркоспороз, борошниста роса2/20

СУМІСНІСТЬ. Сумісний з більшістю фунгіцидів та інсектицидів на відповідних культурах при збіганні термінів обробки. За сильного ураження борошнистою росою плодових культур додавати фунгіцид Топаз®. Слід дотримуватися інтервалу між обробками у 10–12 днів. Кількість обробок та інтервали між ними залежать від прогнозу розвитку хвороби і сприятливих для розвитку патогену погодних умов. Щоб уникнути проявів резистентності, після дворазової обробки препаратом Скор® наступні обробки слід проводити препаратами інших хімічних груп.

При обприскуванні сортів яблунь, чутливих до ураження борошнистою росою, додавати препарат Топаз або Хорус.


Каталог компанії Syngenta



597