Інсектицид АЦ Люкс 1 кг. UkravitT

239755_ua 239755_ua 22.1



Ukravit
Упаковка ПрофТип ІнсектецидиДія Контактно-системнийВиробник Ukravit
- Це системний препарат контактно-кишкового типу впливу, що застосовується з метою захисту сільськогосподарських культур від широкого комплексу шкідливих комах. Діючою речовиною даного пестициду є Ацетаміприд у кислотному еквіваленті 200 г/кг та відноситься до хімічної групи неонікотиноїди. Виробляє агрохімікат компанія Укравіт у тарній одиниці 1 кг. За класифікацією ВООЗ полягає у 2 класі хімічної небезпеки. Встановлений термін початку проведення механічних та ручних робіт після обробки становить 3 – 7 днів.

Основні якості інсектициду Ац Люкс

  • Можливість застосування на етапі цвітіння культурного рослини.Купити інсектицид Ац ЛюксІнсектицид Ац Люксдіє шляхом максимального збудження нервової системи шкідника, порушуючи таким чином провідність нервових імпульсів на клітинному рівні, що і обумовлюється загибеллю шкідливої ​​комахи.

    < u>Рекомендації щодо застосування пестициду

    Вносьте інсектицид Ац Люкс у безвітряну погоду (не більше 5 м/с), при температурі повітря від 15 до 25 градусів. Для досягнення максимального ефекту використовуйте препарат разом із прилипачем і слідкуйте за тим, щоб робоча рідина рівномірно покривала листя культури з усіх боків. Оптимальний час внесення в ранковий час до 10 та вечірній з 18 до 22 години. Кількість обробок має перевищувати 2-х разів з інтервалом між внесеннями 1 місяць.

308