Ультра Магік Шприц-Гель (Отрута для Тараканів) 35г.

266886_ua 266886_ua 12.29

Дія КонтактнийУпаковка МіниТип Родентициды и средства против насекомых
«Ультра Магік» Шприц-Гель – це препарат, який призначається для контролю тарганів та інших шкідливих комах, що мешкають у житлових приміщеннях. Засіб випускається в спеціальному дозаторі, що робить його дуже зручним у використанні.

➨ Механізм дії препарату

З'їдаючи приманку, комахи помирають протягом 1-2 годин. Препарат має природний запах, який не відлякує шкідників. Засіб відноситься до дуже ефективних, а також безпечних для людини речовин. Саме тому варто купити Засіб від Тараканів і позбудеться шкідників раз і назавжди!

➨ Застосування:

Можна проводити обробку приміщень без евакуації людей; ;
Легкість у нанесенні у важкодоступні місця;
Захисний ефект протягом 1 року.
Купити «Ультра Магік» за доступною ціною з доставкою у всі міста України можна в АГРОМАРКЕТ «АгроПроцвітання».
Рекомендації по застосуванню:
Наносити гель рекомендується у місцях проживання або максимального скупчення шкідників. Також препарат бажано наносити у плінтусів, під мийкою, біля холодильника. Спосіб нанесення – краплі через кожні 30-50 см. Якщо чисельність шкідників висока – скоротите відстань між краплями. Наносити препарат можна лише на суху поверхню. Одного шприца-дозатора достатньо для обробки 15-20 квадратних метрів. Наносити гель рекомендується у місцях проживання або максимального скупчення шкідників. Також препарат бажано наносити у плінтусів, під мийкою, біля холодильника. Спосіб нанесення – краплі через кожні 30-50 см. Якщо чисельність шкідників висока – скоротите відстань між краплями. Наносити препарат можна лише на суху поверхню. Одного шприца-дозатора достатньо для обробки 15-20 квадратних метрів. Наносити гель рекомендується у місцях проживання або максимального скупчення шкідників. Також препарат бажано наносити у плінтусів, під мийкою, біля холодильника. Спосіб нанесення – краплі через кожні 30-50 см. Якщо чисельність шкідників висока – скоротите відстань між краплями. Наносити препарат можна лише на суху поверхню. Одного шприца-дозатора достатньо для обробки 15-20 квадратних метрів.
325