array (
)


Антиколорад МАКС- високоефективний контактно-системний інсектицид подвійної дії проти широкого спектру шкідників з акарицидними та репелентними властивостя Купити засоби захисту рослин ЗЗР


 













Антиколорад Макс 10мл Ukravit

267662_ua 267662_ua 29 1 шт27.64 320.27 100


Ukravit
Дія Контактно-системнийВиробник UkravitУпаковка МіниТип Інсектециди
Перед приготуванням бакових композицій доцільно перевірити препарати на сумісність (відсутність осаду, піни, розшарування, збивання в грудки, неповне розчинення одного з препаратів тощо).

МЕХАНІЗМ ДІЇ: n

Контактно - системна дія. Механізм подвійної дії полягає в ураженні центральної нервової системи шкідника, що спричиняє його швидку загибель. Поєднання несистемного інсектициду, що має сильну контактну, кишкову і тривалу залишкову дію, з високоефективним контактно-шлунковим інсектицидом системної дії надає препарату нового рівня активності у боротьбі з основними стадіями всього комплексу шкідників багатьох культур. Препарат виявляє акарицидні та репелентні властивості.

Норма витрати робочого розчину: польові культури -200-300 л/га, плодові - 500-1000 л/га.

\ ;n

ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:

Обприскування проводять у період вегетації культури при появі шкідників, які перевищують ЕПВ. Обробку проводять з використанням високоефективної техніки, добиваючись рівномірного покриття надземних частин рослин робочим розчином та достатнього змочування всієї поверхні листя без стікання робочого розчину з обробленої поверхні. Захисні заходи рекомендується проводити в ранкові (до 10) та вечірні (18-22) години при мінімальній швидкості вітру (не більше 5 м/с), при температурі не вище 25 °С. Застосування препарату найбільше ефективно при температурі повітря 15-25 °С.

388