Дезинфікуючий та фунгіцидний засіб "Аргенвіт" 50мл

285940_ua 285940_ua 55 48



Україна (UA)
грипу та інших. Препарат має фунгіцидні (протигрибкові) властивості щодо збудників кандидозу та дерматомікозів.

Може використовуватись:
      < li>
для дезінфекції іграшок;
  • < strong>для дезінфекції одягу та взуття;
  • ефективне зволоження та знезараження повітря в житлових та побутових приміщеннях;< телефони і т.д.) та для знезараження шкіри рук. Оброблена робочим розчином «Аргенвіт» поверхня набуває антибактеріальних, противірусних та фунгіцидних властивостей. Засіб не змінює забарвлення оброблених поверхонь і не залишає плям (після висихання розчин стає безбарвним).
    < span style="font-size: 14pt;">Антибактеріальне прання:
    Приготувати 0 5% водний робочий розчин (5 мл концентрату) (1 чайна ложка) на 1 літер води). Чистий (випраний) одяг обробляють шляхом його замочування полоскання в робочому розчині «Аргенвіт» протягом 5-10 хвилин, або додавання в пральну машину при ополіскуванні у зазначеній концентрації. Оброблені таким чином речі набувають антибактеріальних, противірусних та фунгіцидних властивостей, запобігає також і появі неприємного запаху. До речі, оброблені даним розчином, не змінюють свого забарвлення.
    Кімнатні рослини та квіти:
    Приготувати 0,5% водний робітник розчин (5 мл концентрату (1 чайна ложка) на 1 літер води). Робочий розчин використовується для поливу кімнатних рослин (вазонів) з метою запобігання розвитку грибків та бактерій у землі та створення сприятливих умов для росту рослин. Для продовження терміну зберігання зрізаних кольорів рекомендується їх утримувати в робочому розчині засобу «Аргенвіт».
    Безпека засобу
    Робочі розчини засобу не тягнуть шкірно-подразнюючої та сенсибілізуючої дії, що не дратують слизової оболонки очей. Засіб «Аргенвіт», згідно з висновками Міністерства охорони здоров'я України (№ 05.03.02-04 / 14854 від 27.02.12), відповідає вимогам ГОСТ 12.1.007 та абсолютно безпечний для людей та тварин.
    Засіб має довготривалу дію, а не корозійно.
    <
Чим особлива противірусна обробка поміщень та поверхонь засобом «Аргенвіт» на основі срібла Останніми днями тема запобігання поширенню різних вірусів та інфекцій стоїть в Україні та всьому світі дуже остро. Люди переймаються питаннями, які заходи вживати для цього. Тому дуже актуальною є тема вибору засобів, що застосовуються для дезінфекції приміщень, поверхонь, закладів торгівлі, харчування, місць скупчення чи перебування великої кількості людей, для попередження поширення вірусів, зокрема, грипу, ГРВІ тощо. прогресивних дезінфекційних засобів є «Аргенвіт» – рідина, діючою речовиною якої є металічні наночастинки срібла. Цей препарат – українського виробництва, фірма-виробник – ТОВ «Галвокс» (м. Львів). Тестування ефективності та безпеки «Аргенвіту» здійснив ДУ Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва НАМН України. Однією з найважливіших сфер застосування препарату «Аргенвіт» є профілактична, поточна і заключна дезінфекція поміщень та, відповідно, надання поверхням протиірусних, антисептичних та фунгіцидних властивостей. Чим особливий «Арген і як він може знадобитися в сучасних умовах Препарат – колоїдний розчин наночастинок срібла, зважених у демінералізованій воді. «Аргенвіт» призводить до інактивації вірусів грипу, поліомієліту, ВІЛу, кори, епідемічного паротиту; має активну протимікробну дію щодо 650 видів бактерій та вірусів, зокрема, золотистого стафілококу, кишкової палички, палички Коха, синьогнійної палички, різних типів сальмонел, клебсієллі пневмонії тощо, має протигрибкові властивості щодо збудників кандидозів, дерматомікозів, чорної аспергіллі та інших. Доведено, що молекули срібла вбивають навіть спори сибірської язви (спектр дії будь-якого антибіотика складає 5-6 видів бактерий). Поверхні, оброблені препаратом, зберігають свої антимікробні властивості протягом тривалого періоду. Засоби «Аргенвіт» є екологічно чистими, біосумісними та абсолютно безпечними для людей. формальдегіду та інших хімічних сполук; – до складу препарату входити срібло в металевому стані, а не в іонному; – при попаданні на шкіру не викликає її подразнення; – можливість застосування у присутності людей;\
412