Гербіцид Тотал К 1 л ХімагроМаркетинг

287164_ua 287164_ua 480 1 шт460 3344.09 10


Хімагромаркетинг
Дія Суцільна діяУпаковка МіниТип ГербіцидиПроизводитель Хімагромаркетинг

Гербіцид Тотал К

Системний гербіцид суцільної дії для боротьби з широким спектром однорічних та багаторічних бур'янів на сільськогосподарських угіддях та землях несільськогосподарського призначення. Десикант для зернобобових та соняшника

& #092;n

Діюча речовина: калійна сіль гліфосату, 625 г/л

Спосіб дії:

Механізм дії гербіциду Тотал К

Діюча речовина, потрапляючи на зелені частини бур'янів (листя, стебла), що вегетують, послаблює міжкутикулярні зв'язки, дозволяє поглинути препарат паренхімою з подальшим переміщенням по всіх органах з інгібуванням синтезу амінокислот, необхідних для зростання і життєдіяльності бур'янів. в тому числі і кореневої системи. Тотал К застосовується тільки по активно вегетуючих бур'янах і не діє на рослини, які проросли після застосування гербіциду. Перші ознаки гербіцидної дії виявляються на 2-3 добу у вигляді пожовтіння та побуріння рослин. Повна загибель спостерігається на 7-14 добу після обробки залежно від видового складу бур'янів та норми внесення препарату.

\ Тотал К

На площах оброблених Тотал К з багаторічною бур'янами, згідно з регламентом застосування, приступати до механічного розпушування, рекомендується не раніше ніж через 8-12 днів. Інакше може статися штучна «ампутація» верхівкової частини бур'янів.

Застосування препарату Тотал К у системах парового, зяблевого та мінімального обробітку ґрунту, знижує витрати на механічне розпушування, дозволяє зменшити їх кількість та тим самим - знизити ерозію ґрунту та підвищити його вологозабезпеченість.

Завдяки унікальній хімічній природі перевершує всі відомі гербіциди з інших класів, за спектром дії. Тотал К не має ґрунтової активності. Боротьбу з бур'янами у системі mini-till, no- till в довсходовий період, можна реалізовувати за допомогою гербіциду суцільної дії. Умовою безпечного застосування є виключно довсходове внесення препарату (максимум за 2-3 дні до появи сходів культури). Також не рекомендується внесення препарату в довсходовий період при можливості випадання опадів зливового характеру, у зв'язку з можливістю промивання препарату в небажані (насінневмісні) шари ґрунту.

Культура

Будьняк

Норма внесення, кг/л/га

Спосіб та час обробки

Кратність оброботік

width: 123.703px; height: 100px;">

Однорічні та багаторічні бур'яни

1,5-4,0 л/га

Обприскування по вегетеючих бур'янах.

1

-

Деревно-чагарникова рослинність

3,0-4,0 л/га

1

-

Виноградники

Однорічні та багаторічні бур'яни

1,0-1,5 л/га

Обприскування міжряддя по вегетуючих бур'янах

1

-

#092;n

Термін придатності: 3 роки з дати виготовлення.

ТОВ "Агрозон" пропонує гербіцид Тотал К за оптовою та роздрібною ціною залежно від обсягу замовлення. Купити Тотал К відтепер можна швидко, зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

зручно та дешево з доставкою по всій Україні з інтернет-магазином Агрозон. Ми надаємо сертифікати якості та гарантуємо оригінальність походження товару.

265