Гербіцид "Раундап Макс", 100 мл (Monsanto)

297980_ua 297980_ua 80 1 шт76 367.05 10


Monsanto (США)
Дія Суцільна діяУпаковка МіниТип ГербіцидиПроизводитель Monsanto
Характеристика препарату:
Раунап Макс - неселективний гербіцид

Діюча речовина та концентрація - 450 г/л гліфосату в кислотному еквіваленті (551 г/л).
Запатентована Трансорб™ Технологія


Норма витрати робочого розчину: 50-300 л/га
50-70 л/га для авіа методу

Найбільший відомий бренд в Україні!
Зареєстрований для використання в широкому сегменті, включаючи застосування авіа методом. застосування препарату
Застосування Раундап Макс допомагає максимально усунути конкуренцію з боку бур'янів, а також дозволяє повністю використати потенціал висіяної культури. Дана технологія може застосовуватися на всіх культурах, які висіяні на глибину мінімум 3 сантиметри (кукурудза, соняшник, соя, квасоля, горох, цукрові буряки).

особливості застосування< /strong>
В основі Раундап Макс лежить унікальна ТранСорб™ Технологія, яка сприяє ефективному пересування гліфосату до кореневої системи. Це гарантує високу ефективність у боротьбі з багаторічними бур'янами. Дослідження, проведені в лабораторіях компанії (Сент Луїс, США), показали, що лише 0,2 мг гліфосату потрапляло в коріння злісного бур'яну канатника волокнистого (Abutilon theophrasti) у разі застосування препаратів-генериків та більше 4 мг (тобто у 20 разів більше) ) при застосуванні Раундапа Макс в аналогічних умовах.

Багаторичні злакові та дводольні бур'яни
4,5 л/гаДля механізованих робіт через 3 дні, для ручних через 7 днів
Горох, зернові, соя залізничні насипи, трамвайні колії, трансформаторні підстанції, котельні, спортивні споруди, санітарно-захисна зона промислових підприємств) Землі несільськогосподарського користування (смуги відчудження електромереж, газо- та нафтопроводів, узбіччя автомобільних доріг, залізничні насипи підстанції, котельні, спортивні споруди, санітарно-захисна зона промислових підприємств)Однорічні та багаторічні злакові та дводольні бур'яни2,25-6,0 л/га
541