Фунгіцид Медян Екстра 1л Sumi Agro

389539_ua 389539_ua 750712.5 3642 6

Самміт-Агро
Дія КонтактнийУпаковка МіниТип ФунгіцидиПроизводитель Саміт-Агро

Опис фунгіциду Медян Екстра виробника SUMMIT-AGRO:

Високотехнологічний фунгіцид з контактною активністю Медян Екстра, розроблений компанією Саміт-Агро для боротьби з грибковими та бактеріальними хворобами.

Механізм та спектр дії Медян Екстра:

  • Препарат має контактну дію, що сприяє профілактичній активності проти широкого комплексу збудників захворювань. Має протигрибкову та бактерицидну дію.
  • Спори та бактерії, при контакті з обробленою поверхнею поглинають мідь, і це призводить до зупинки проростання та поділу клітин.
  • < li> сади завжди вимагають ретельного догляду та турботи від усіляких грибкових та бактеріальних хвороб. Для цього Аймаркет Семян рекомендує фунгіцид від Саміт-Агро - Медян Екстра, що вже полюбився багатьом клієнтам. У нас Ви знайдете оригінальні та високотехнологічні товари, які завжди допоможуть вам у турботі про прибутковий урожай. сади завжди вимагають ретельного догляду та турботи від усіляких грибкових та бактеріальних хвороб. Для цього Аймаркет Семян рекомендує фунгіцид від Саміт-Агро - Медян Екстра, що вже полюбився багатьом клієнтам. У нас Ви знайдете оригінальні та високотехнологічні товари, які завжди допоможуть вам у турботі про прибутковий урожай.
521