Інсектицид Біскайя 50мл (Bayer)

447605_ua 447605_ua 160152 3132.5 10



Bayer (Німеччина)
Дія Системний Контактно-системнийВиробник BayerУпаковка МіниТип Інсектециди
Опис продукту
Унікальний системний інсектицид контактної та кишкової дії
Головні переваги
Нетоксичність діючої речовини для бджіл та джмелів
Відсутність відлякуючого ефекту для запилювачів
Відмінне утримування, прилипання та розподіл поверхнею листя
Підвищена стійкість до змивання дощем
Зберігає нетоксичність бджіл при змішуванні з фунгіцидами.
Відсутність залишків у продукції
Зареєстрований для авіаційного застосування на ріпаку
Рекомендована норма витрати робочого розчину 
100-300 л/га (авіаметод від 50 л/га)
Принцип дії:
Інсектицид Біскайя діє як постійний стимулятор безперервного збудження нервової системи, викликаючи судоми у комах і зрештою їх загибель.
Дія продукту здійснюється при безпосередньому контакті зі шкідниками (контактна дія), а також у процесі того, як вони поїдають оброблені рослини (у тому числі висмоктування шкідниками рослинного соку, що смокчуть) – системна кишкова дія.
Трансламінарна активність: при попаданні на рослину активний інгредієнт розчиняється поступово в масляній плівці та за допомогою додаткової речовини, що розчиняє восковий шар, потрапляє всередину рослини.
Системна дія: здатність активного компонента препарату переміщатися судинами рослини у висхідному напрямку дозволяє йому також досягати новостворених частин рослини.
Антифідантний ефект: препарат діє на шкідника нестандартно, "нокдаун-ефект" проявляється нетипово - загибель комах настає не відразу, вони продовжують сидіти на рослині. Але їхнє харчування зупиняється за кілька годин після обробки, і шкоди вони вже не завдають. Період з моменту припинення харчування до смерті може бути скорочений у разі підвищення температури.
Інсектицид Біскайя.
Інноваційний та сильнодіючий інсектицид від одного з найкращих у світі виробників Байєр. Німецький підхід у виробництві виражається багатством переваг пестициду. Він зовсім не токсичний ні для бджіл, ні для джмелів, добре залишається на поверхні листя, стійкий до змивання.
Системний ефект удосконалений та покращений, при цьому, під час обробки та після неї, немає жодних залишків у культурі.
На посівах ріпаку пестицид можна використати за допомогою авіаційного методу.
Співвідношення ціни та якості в інсектициді фактично ідеальне. Він виправдовує кожну копійку, вкладену у нього фермером. Це чудовий спосіб захистити посіви.
Властивості інсектициду Біскайя:
Цей унікальний системний інсектицид, в основі якого лежить така діюча речовина як тіаклоприд, що належить до хімічного класу хлорнікотинолів, безпечний для бджіл. Завдяки цьому препарат можна використовувати під час цвітіння культури.
Препаративна форма інсектициду найсучасніша – масляна дисперсія, розроблена спеціально із застосуванням рослинної олії з метою обробки культур, листя яких має міцний восковий шар, змочується мало добре і містить лише невелику кількість робочої рідини, яка на них потрапляє. Невеликий розмір частинок активного інгредієнта та наявність на поверхні листя масляної плівки серйозно покращують розподіл засобу та стійкість до змивання. До того ж завдяки поступовому розчиненню в масляній плівці діючої речовини препарат швидко і поступово поступає всередину тканини рослини.
При обробці будь-яких культур – як тих, листя яких добре змочено, так і тих, яких погано – Біська забезпечує швидке проникнення активного інгредієнта в листя порівняно з традиційними формами випуску препарату.
Системність товару робить період захисного дії тривалішим.
КАРТОПЛЯ
2 мл/1 сот. - Проти попелиць і колорадського жука.
Обробка у разі шкідників.
Найбільше обробок – 2.
Час очікування – 20 діб.
Плюси застосування препарату:
Нетоксичність активного інгредієнта для джмелів та бджіл
Відсутність для запилювачів відлякуючого ефекту.
Відмінне прилипання до листя та розподіл на їх поверхні.
Висока стійкість до змивання дощем.
Прискорений та покращений системний ефект.
Навіть при змішуванні з фунгіцидами не є токсичним для бджіл.
Підходить для авіаційного застосування
Увага! Препарати, виготовлені у формі олійної дисперсії, мають схильність до синьорезису – тимчасового розшарування під час зберігання. До початку приготування робочого розчину потрібно добре збовтати ємність з інсектицидом, доки однорідність вмісту не буде відновлено.
104