Органічне добриво "Вермісол" для саду та городу, 1 л

125509_ua 125509_ua 2318.25 50



ТМ "Вермісол" (UA)
Упаковка МініПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення Під коріньВид Рідкий
Це біологічно чистий стимулятор росту рослин.

Він є натуральним органічним мікродобривом і потужним стимулятором росту та розвитку рослин.

"Вермісол" містить : гумати, амінокислоти, вітаміни, природні фітогормони, мікро- та макроелементи, а також суперечки корисних бактерій.
До складу "Вермісол" входять: азот, фосфор, залізо, магній, калій, кальцій, органічні речовини.

Збільшує врожайність до 50% при зменшенні термінів дозрівання , збільшує харчову цінність та зберігання плодів та овочів, зменшує витрати на отрутохімікати та добрива на 30%.

Користуючись цим добривом ми покращуємо схожість насіння, посилює коріння освіти, зростання та розвиток рослин, підвищує їх імунітет, скорочує терміни дозрівання врожаю на 10-14 днів, знижує кількість нітратів та радіонуклідів у сільгосппродукції, пригнічує зростання патогенної мікрофлори.

Обробка "Вермісол" сільськогосподарських культур підвищує родючість землі, при тому, що врожай на цих ділянках значно вищий. Висока ефективність препарату поширюється на всі культури: злакові, бобові, овочеві, баштанні, чагарникові, плодово-ягідні, виноград, квіти, тютюн та інші. Позакореневі підживлення (обприскування) розчином "Вермісол" дозволяє через листя живити рослини всіма необхідними речовинами, а також цілком дозволяє придушити збудників несправжньої борошнистої роси, всі види гнилі, септоріозу, сухої плямистості картоплі. Пригнічує збудників фітофторозу, макроспоріозу, парші, виліковує капусту від судинного бактеріозу, виноград від мілдью та оідіуму.

Позакореневі підживлення (обприскування) Для всіх рослин, в т.ч. овочів, картоплі, полуниць, баштанних, винограду, кущів, дерев та газонних трав розчином препарату 1:50 (200 грам на 10 л води).
Обробляти раз на 2 тижні.
700