СВІТ біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів. 25 мл

15126076_ua 126076_ua 5552.25 347.71 10

Valagro (Італія)
Упаковка МініПеріод внесення Дозрівання плодівСпосіб внесення По листуВид РідкийПроизводитель Valagro (Італія)

Біостимулятор інтесивності зростання забарвлення плодів та прискорення дозрівання Світ (Sweet)/Valagro,
Причин, чому не червоніють томати чи перець, не зріють виноград чи яблука досить багато і в кожному випадку вони індивідуальні.
На практиці це можуть бути особливості сорту або гібриду, кліматичні фактори, надмірне азотне харчування замість збалансованого азотно-фосфорно-калійного.
Стимулятор СВІТ- високоефективний препарат на основі моно-ді-три-полісахаридів та уронових кислот, що прискорює дозрівання плодів, не викликаючи старіння тканин рослини.
На відміну від застосовуваних в даний час препаратів СВІТ не містить синтетичних гормонів і похідних етилену.

Механізм дії:

  • Покращує їхнє забарвлення;
  • Зміцнює тканину плодів;
  • Скорочує кількість незрілих плодів при збиранні врожаю;
  • Дозволяє отримати більш ранній урожай.
  • Спосіб застосування:


    Відмінні особливості стимулятора СВІТ: посилення забарвлення (плодів та квітів) підвищення лежкості та транспортабельності; підвищення концентрації цукрів у плодах (Brix); зміцнення структури тканин плода; підвищення вмісту сухих речовин та вітаміну С; отримання більш раннього врожаю.
    Речовини, що входять до складу препарату активують біосинтез пігментів, розчинних цукрів та пектинів.
    У стресових ситуаціях (низькі температури, посуха, висока вологість) обробка препаратом сприяє збереженню якісних показників продукції.
    Застосовується біостимулятор Світ на заключній стадії збільшення плода (перед початком природного фарбування) як самостійно, так і разом із препаратом Мегафол (0,2-0,25% розчин).
    Особливо популярний стимулятор Світ у плівкових теплицях, де вирощують високорослі томати. Листова обробка Світом виконується по всій рослині і не викликає старіння та відмирання листового апарату.
    Томати, оброблені біостимулятором Світ, мають високі показники лежкості та більш привабливий товарний вигляд у порівнянні з томатами, обробленими препаратами типу Гідрел.
    Незважаючи на те, що компанія Валагро рекомендує обробляти культури некореневим способом, рівномірно розподіляючи препарат по всій рослині, у ряду виробників ранніх томатів, що вирощуються під плівкою, сформувався позитивний досвід внесення стимулятора Світ (Valagro) безпосередньо по кистях у фазу молочної стиглості.
    Цей агроприйом дозволяє прискорити дозрівання нижніх кистей томату, і відтак швидше розвантажити кущ, давши можливість налитися верхнім кистям.
    Препарат не забруднює ґрунту,

agranom2019-01-10Здравствуйте, какая цена? артикул- 126076
375