Мідний купорос, 300 г

164998_ua 164998_ua 7066.5 360.01 10



Агрохімпак (UA)
Тип ФунгіцидиПроизводитель Агрохімпак
Побілка захисна садова з мідним купоросом - вміст сульфату міді забезпечує профілактику грибкових захворювань дерев, дезінфікує пошкодження та прискорює загоєння кори.

Порядок застосування:

-Очистки стовбура та гілок.
- На стовбурах та великих гілках дерев за вегетаційний період утворюються шари розтрісканої та відмерлої кори, за якою ховається безліч шкідників (яйця, личинки, лялечки, дорослі особини шкідливих комах, кліщі, суперечки грибів-паразитів). - Таку кору потрібно зчищати спеціальним скребком або щіткою з дроту зверху вниз. Щоб паразити не падали на землю і потім знову не заражали рослину, під деревом розстеляють якийсь матеріал. Після завершення роботи сміття спалюють.
< br />Приготування робочого розчину:
Для приготування побілки вміст упаковки висипати в ємність об'ємом не менше 6-ти літрів. Розчинити цю суміш у 2-х літрах води і дати настоятися не менше 30 хвилин. Залежно від потреби в щільності побілки, ретельно перемішуючи, довести об'єм робочого розчину до 4-6 літрів. потрібно проводити в суху погоду, коли температура повітря знизиться до 5-10°С. Для побілки використовується щітка, розмір якої залежить від товщини стовбурів. Розчинити цю суміш у 2-х літрах води і дати настоятися не менше 30 хвилин. Залежно від потреби в щільності побілки, ретельно перемішуючи, довести об'єм робочого розчину до 4-6 літрів. потрібно проводити в суху погоду, коли температура повітря знизиться до 5-10°С. Для побілки використовується щітка, розмір якої залежить від товщини стовбурів. Розчинити цю суміш у 2-х літрах води і дати настоятися не менше 30 хвилин. Залежно від потреби в щільності побілки, ретельно перемішуючи, довести об'єм робочого розчину до 4-6 літрів. потрібно проводити в суху погоду, коли температура повітря знизиться до 5-10°С. Для побілки використовується щітка, розмір якої залежить від товщини стовбурів.
429