МАКСИКРОП КРЕМ / MAXICROP CREAM - біостимулятор росту 1 л, Valagro / Валагро

175803_ua 175803_ua 824803.45 3789.72 10

Упаковка ПрофПеріод внесення Начало вегетации Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення По листуВид РідкийПроизводитель Valagro (Італія)
MC Cream є біостимулятором на основі активних фітоекстрактів, витягнутих з водорості «Ascophyllum nodosum», спеціально призначеним для стимулювання метаболічної активності рослин, фотосинтезу та підвищення врожайності. MC Cream є результатом досліджень та застосування спеціальних технологій GEA 524 компанії Valagro. Фотосинтез та продуктивність: які основні лімітуючі фактори? Зростання рослин є результатом основних фізіологічних процесів, таких як фотосинтез та використання поживних речовин із ґрунту. Фотосинтез є механізмом, за допомогою якого рослина виробляє органічні речовини - насамперед вуглеводи - з атмосферного двоокису вуглецю та води, використовуючи сонячне світло. Не ідеальні умови навколишнього середовища, такі як висока та низька освітленість, зменшує продуктивність фотосинтезу, цим обмежуючи процес розвитку рослини. У цих випадках рослини потребують сполук, які гарантують правильну роботу фотосинтезу, збільшуючи виробництво фотоасимілятів. Разом з фотосинтезом, серією метаболічних реакцій ініціюється формування та розвиток тканин та плодів. Наявність поживних та гормональних факторів в ідеальних пропорціях відіграє ключову роль у цих механізмах. Наприклад, на рослину можуть впливати допоміжні фактори, які можуть вплинути на зростання рослин і фруктів, поліпшення процесів розвитку клітин. Чому вибирають MC Cream: Забезпечує максимальні результати завдяки технології GEA 644 Не тільки Mn і Zn; містить 100% фітоінгредієнтів з Ascophyllum nodosum Повністю безпечний і натуральний Продукт для досягнення конкретної мети Виготовлений у вигляді суспензії Передова технологи MC Cream: природне рішення для збільшення фотосинтетичної активності та врожайності MC Cream дає позитивний ефект, коли рослина відчуває фіз. Зокрема, формула містить бетаїни – біомолекули, які захищають та посилюють фото-синтетичну активність. Останні дослідження показали позитивну роль цих молекул у збільшенні вмісту хлорофілу в листі, у захисті фотосистеми та активації ензиму RuBisCO, що відповідає за включення С02 у ланцюжок органічних речовин. У той же час цей продукт містить марганець, який є каталізатором їх формування. Крім того, Присутність інших біологічно активних речовин надає MC Cream атрибути "метаболічного активатора". Біомолекули наявні в ньому стимулюють розвиток клітин, збільшення росту всіх частин рослини і плодів зокрема. Ці речовини також здатні індукувати "дії подібно до гормонального", поліпшення гормонального сприйняття рослин і посилення їх дії. Це дає нам кількісний і якісний приріст врожайності. Фітоінгредієнти та їх функції: Біологічно активні інгредієнти. Ці речовини виконують ряд функцій, пов'язаних із контролем зростання та розвитку шляхом модуляції фізіологічних процесів рослини. Вони можуть виступати як медіатори внутрішньоклітинного зв'язку і взаємодіють зі специфічними білками, званими рецепторами. Амінокислоти є «будівельні блоки» для білків і мають важливе значення в умовах абіотичного стресу, основа для декількох активних молекул. Вони роблять благотворний вплив навіть у дуже малій кількості. Фізіологічна роль відгуку на стрес-факторы (осмотичний стрес, посуха, висока температура, засоленість тощо.). Допомагають збереженню води всередині клітин, захищаючи їх від зневоднення, підвищують вміст хлорофілу та посилюють фотосинтез. Мікроелементи (Mn) Фотосинтез, засвоєння азоту, активація ферментатації у циклі Кребса. Бере участь у синтезі ауксинів. Інновації технології Geapower Використання наукових досягнень, з метою повного розкриття потенціалу природи та екологічної стабільності: Принцип, що лежить в основі технології Geapower, це ексклюзивна технологічна платформа, розроблена компанією Valagro для перетворення потенційно активних інгредієнтів у високоякісні поживні розчини. Технологія базується на чотирьох основних поняттях: Глибокі знання інгредієнтів та сировини. Підбір методу отримання активних інгредієнтів Нові дослідження та аналітичні навички Здатність забезпечувати ефективні рішення відповідно до вимог ринку. Склад: N (органіч.) - 0,2% K2O - 0,6% CaO - 1,0% Карбогідрати - 7,0% Алгінова кислота - 4,0% Цитокініни - 100ppm Ауксин - 10ppm Гібереліни - 30ppm підживлення: Квіткові та кімнатні культури: при затримці у зростанні 25мл/10л води та 2 обробки через 7-10 днів. Фруктові та ягідні культури: 25-30мл/10л води 2 обробки у фазі зростання з інтервалом 7-10 днів. Газони: 250мл/100л води та розподілити на 10 соток, час для внесення квітень-травень.

347