Добриво ГроГрін Pro-Forte (GroGreen) 1 кг.

241772_ua 241772_ua 618585.88 3572.25 10

Lima (Belgium) Belgium
Упаковка Проф МініПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення Крапельний полив По листуВид ГельПроизводитель Lima (Belgium)
Pro-forte  - рослинний збагачувач, що містить рослинні амінокислоти, вітаміни та поліоли.
Амінокислоти та вітамінні комплекси покращать вегетативний і кореневий розвиток, сприятимуть цвітінню, запиленню та зав’язуванню плодів, підвищать якість і кількість врожаю, захистять культуру від несприятливих умов. Вільні амінокислоти, які присутні в цьому гелі, швидко засвоюються рослинами і впливають на велику кількість фізіологічних функцій.
Поліоли є проміжними компонентами в метаболічних шляхах і посилять і прискорять реакцію рослин на абіотичні фактори стресу, такі як посуха, засолення або охолодження. Вони також беруть участь у фотосинтезі та транслокації вуглецю в культурі.
Pro-forte  відрізняється високою концентрацією (40% амінокислот), збалансованою пропорцією різних амінокислот (переважно проліну, гліцину та глутамінової кислоти), низьким вмістом хлоридів і важких металів і повною розчинністю.

Рекомендації
Крапельний полив:
Польові культури (пшениця, ячмінь та ін.): Внести 3 – 4 кг/га на початку сезону.
Повторне внесення перед цвітінням.
Польові культури: Використовуйте 2 – 4 кг/га у фазі 4 – 6 листків.
Повторити перед цвітінням і після зав'язування плодів.
Тепличні культури: використовуйте 3-4 кг/га на критичних стадіях росту, починаючи зі стадії після пересадки.
Фруктові дерева, виноград: застосовуйте 6 – 10 г/дерево на початку вегетації, потім після зав’язування плодів до початку дозрівання плодів. Повторіть застосування після збору врожаю.
Позакореневе обприскування:
Застосовуйте на критичних етапах росту рослин (пересадка, формування кореневої системи, цвітіння та зав’язування плодів, ріст плодів, перед зимою, до та після застосування пестицидів тощо). Використовуйте із середньою концентрацією 200-300 г/100 л води/обробку. Ніколи не перевищуйте максимальну концентрацію 0,5% (або 500 г/100 л води).
Рекомендації щодо конкретної культури можуть бути надані за запитом і відповідно до конкретних умов ґрунту, культури та клімату.

Технічні характеристики
Загальний азот (N)  8,7%
Органічний азот  8,7%
Органічна речовина  37,5%
Органічний вуглець (C)  21,9%
Вільні амінокислоти  9,8%
Загальна кількість амінокислот  48,80%
Поліоли 2,1% 2,6%
Вітамінний комплекс  0,12%
421