Добриво ГроГрін Кальцій+Бор+Сірка (GroGreen Ca-B-Sul) 1 кг.

241781_ua 241781_ua 628595.25 3581.41 10

Lima (Belgium) Belgium
Упаковка Проф МініПеріод внесення Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення Крапельний полив По листуВид ГельПроизводитель Lima (Belgium)

GROGREEN GEL Ca-B-Sul - це висококонцентроване кальцієве добриво, синергічно поєднане з сіркою та бором, pH-буфером, комплексною допоміжною системою та гліцин бетаїном. Це ідеальний продукт для використання під час цвітіння, для збіль-шення швидкості зав'язування плодів. Відсутність азоту у складі препарату робить його більш оптимальним, ніж продукти на основі нітрату кальцію. Гліцин бетаїн є осморегулятором, який захищає рослину від абіотичних стресів, таких як посуха або сольовий стрес, а також сприяє засвоєнню кальцію та підвищенню якості плодів.

Кальцій та бор є структурними компонентами клітинних стінок. Дефіцит цих елементів порушує цілісність клітинної стінки рослин, що призводить до проблем з якістю товарної продукції, таким як вершинна гниль, підсихання листя або внутрішнє підрум'янення плодів. Кальцій покращує якість та консистенцію плодів та запобігає гнилі, а бор покра-щує синтез та транспортування цукрів в рослині. Ці чинники, разом із потужним осморе-гулятором, мінімізують фізіологічні порушення, пов'язані з дефіцитом кальцію та стре-сом від посухи, збільшують швидкість зав'язування плодів та підвищують загальну якість плодів.

Сірка є необхідним елементом для утворення білків, ферментів, вітамінів та хлорофілу в рослинах. Таким чином, сірка є елементом , що визначає поживну якість продуктів. Крім того, вона відіграє важливу роль у захисті рослин від стресів та шкідників.

Специфікація

 

Щільність: +/- 1,45 кг/літр

Специфікація

М/М

М/О

Оксид кальцію (CaO), розчинний у воді

16.4 %

23.8 %

Триоксид сірки (SO3), розчинний у воді

21.3 %

30.9 %

Бор (В), розчинний у воді

1.74 %

2.52 %

Гліцин бетаїн

5.0 %

7.25 %




























Кальцій
Кальцій необхідний для підтримки стану биомембран. Він допомагає у стабілізації клітинної стінки як активатор ферментів, в осморегуляції та в балансі катіонів та аніонів, таким чином, відіграє важливу роль у стійкості до хвороб та абіотичних стресів, таких як посуха, спека та холод.

Бор
Бор необхідний для синтезу клітинної стінки та розвитку клітин. Дефіцит бору порушує процес репродуктивного зростання, зростання пагонів та коріння, життєздатність пилку, а отже впливає формування плодів та врожайність. Нестача бору може призвести до деформації листя та низької якості зібраного врожаю.

Сірка
Сірка входить до складу всіх живих рослинних клітин та допомагає виробляти амінокислоти, що беруть участь у виробництві хлорофілу, білків та вітамінів. Вона сприяє зростанню рослин та утворенню плодів, підвищує стійкість до холодних температур та хвороб. 

Чому варто використовувати  GROGREEN Ca-B-Sul
  Унікальна водорозчинна гелева формула
  Висока концентрація доступного кальцію, сірки та бору
  Продукт з низьким рівнем pH, підходить для позакореневого живлення та крапельного зрошення.
  При позакореневому живленні: діє як буферний агент, зберігає стабільність засобів захисту рослин та підвищує їхню ефективність.
  При краплинному зрошенні: не забиває зрошувальні систем та підвищує доступність мікроелементів у ґрунті.
  Відсутність азоту: забезпечує високу гнучкість при використанні протягом усього циклу зростання і до збору врожаю.
  Запобігає вадам розвитку та скиданню зав’язі квіток, викликаним сольовим і посушли-вим стресом.
  Інтенсивне плодоношення.
   Плоди кращої якості, з більш тривалим терміном зберігання та більш стійкі до транспортування та збарігання
  Запобігає фізіологічним захворюванням, таким як гниль квітки, опіки, внутрішнє підрум'янення плодів.
  Підвищує вміст білка у зернових
  Низький вміст хлоридів.

Рекомендації
Крапельне зрошення
Застосовуйте 5-10 кг/га/внесення на початку сезону у разі дефіциту кальцію.
Повторюйте від циклу посіву до збору врожаю.

Позакореневе підживлення
Використовувати 8–3 кг/га/внесення. Повторіть, як рекомендовано. Ніколи не переви-щуйте концентрацію 0,5% (5 г/л води). Завжди використовуйте достатню кількість води, щоб гарантувати повне покриття листя. Не застосовувати під час дуже спекотної погоди або на посівах при перезволоженні. Найкращий час застосування – рано вранці або ввечері.

Культура

Норма викори-стання (кг/га)

Норми внесення

Стадії застосування

Рис

3-4

1-2

Початок кущіння до цвітіння.

Кукурудза

3-4

1-2

Вносити під час кущіння і до настання стадії утворення качанів.

Цукровий буряк

3-5

2-3

Застосовувати на стадії 4-6 листків, при змиканні рядків і під час росту корнеплоду

Картопля

5-6

3-4

Застосовувати при закладці бульб, повторити на початку росту бульб.

Томат/перець

6-8

4-5

Застосовувати під час прискореного вегетативного росту, перед цвітінням, після зав'язування плодів та під час росту та розвитку плодів.

Зелень

3-5

2-3

Застосовувати з інтервалом 2 тижні, починаючи з періоду прискореного вегетативного зростання до 15-20 днів до збирання врожаю.

Яблука/груші

6-8

4-5

Застосування починається після плодоношення з інтервалом 2-3 тижні до 15-20 днів до збирання врожаю.

Виноград/ягоди

5-6

4-5

Застосовувати протягом усього вегетаційного періоду, починаючи зі стадії нових пагонів, після плодоношення, у період вегетації до 15 днів до збирання врожаю.


ЗМІШУВАННЯ ТА ЗАСТОСУВАННЯ:
Наповніть половину бака розпилювача чистою водою, додайте необхідну кількість Ca-B-Sul, повністю заповніть ємність водою та нанесіть без зволікання. При змішуванні з  іншими агрохімікатами, спочатку додавайте Ca-B-Sul в обприскувач. Після викори-стання ретельно промийте розпилювач. Уникайте розпилення при високій температурі.

476