Добриво ГроГрін Protekt-P (GroGreen) 1 кг.

241784_ua 241784_ua 643609.31 3595.14 10

Lima (Belgium) Belgium
Упаковка Проф МініСпосіб внесення Крапельний полив По листуВид ГельПроизводитель Lima (Belgium)Період внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодів
Грогрін Protekt-P (GroGreen Gel) 1 кг (Бельгія)
Добриво NPK з кальцієм і магнієм.
На основі фосфітів для стимулювання метаболічних реакцій на біотичні та абіотичні фактори стресу.

Protekt-P — це нова формула в нашому портфоліо гелів, яка стимулює ріст рослин і є індуктором корисних метаболічних реакцій у рослин. Це добриво, яке сприяє природному захисту рослин від біотичних і абіотичних стресових факторів і, таким чином, підвищує їх стійкість до хвороб, що покращує врожайність і якість.
Фосфіти мають високу ефективність у підвищенні стійкості до різних захворювань, особливо тих, що належать до групи ооміцетів, пригнічуючи розвиток міцелію в одних патогенів і утворення спор у інших. В інших випадках він діє опосередковано, стимулюючи вироблення природних речовин, які метаболізуються їх захисними механізмами.
Наш продукт є чудовим комплексним агентом для інших поживних речовин і макроелементів, таких як бор, кальцій, молібден, магній, цинк і калій, сприяючи не тільки їх надходженню в рослину, але й транспортуванню всередині рослини до місць синтезу.
Завдяки додаванню азоту, кальцію та магнію цей продукт можна розглядати як ідеальну синергію між ефектом біостимулятора та живленням рослин.
Рекомендації:
Фертигація
Загальна доза для одноразового внесення коливається в межах 5 – 15 кг/га/внесення. Час і дозування залежать від культури.
Польові культури (пшениця, ячмінь та ін.): вносити 5-10 кг/га на початку циклу посіву. Повторне внесення перед цвітінням.
Овочі відкритого грунту: 5-10 кг/га на стадії розвитку коренів. Повторюють перед цвітінням і після зав'язування плодів з інтервалом 15-20 днів.
Тепличні культури: вносити 5-15 кг/га після розсади до цвітіння.
Фруктові дерева, цитрусові, виноград: 5 – 15 кг/га на початку кореневої діяльності. Повторіть внесення після зав'язування плодів і через 15 днів. Також виконайте післязбиральне внесення.
Для безперервної фертигації рекомендована концентрація в живильних розчинах коливається від 0,3 до 1,5 г/л (0,03 до 0,15 %).
Стандартна рекомендація для більшості умов вирощування культур становить 1 г/л води.
Позакореневе
Застосовуйте 2 - 6 кг/га/застосування під час критичних етапів, таких як розвиток коренів, цвітіння, зав'язування плодів, ріст і дозрівання плодів. Ніколи не перевищуйте концентрацію 0,5% (5 г/л). Завжди використовуйте достатню кількість води, щоб гарантувати повне покриття листя. Не застосовувати під час дуже спекотної погоди або на посівах, які перебувають у стані водного стресу. Найкращий час нанесення – ранній ранок або вечір.
400