Добриво ГроГрін Гель Стартер (GroGreen Gel Stsrter) NPK 16-69-16+ТІ 5 кг.

265428_ua 265428_ua 1780 за 1 упаковку1687.32 31648.08 10



Lima (Belgium) Belgium
Упаковка ПрофПеріод внесення Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівВид ГельПроизводитель Lima (Belgium)

Grogreen Gel Starter 16-69-16+МЕ - це високофосфорний препарат для стадій, коли велике поглинання фосфату є надзвичайно важливим, наприклад, розвиток коренів, цвітіння, посадка та пересадка розсади та саджанців.

Усі поживні речовини повністю розчинні і, отже, більш ефективні, оскільки вони повністю засвоюються і готові до вживання сільськогосподарськими культурами. Цей повний продукт NPK містить кілька мікроелементів, таких як Бор, Мідь, Залізо, Марганець, Цинк та Молібден.

Grogreen Gel Starter 16-69-16+МЕ широко використовується при краплинному зрошенні, завдяки високій чистоті та високій розчинності. Це відноситься до всіх видів сільськогосподарських культур, орних культур та деревних культур.
Коли це добрива розчиняється в поливній воді, pH злегка падає, запобігаючи утворенню опадів та полегшуючи його використання в іригаційних системах. Його слід застосовувати якомога більш фракціонованим, розділяючи загальне дозування залежно від вимог культури протягом усього циклу.


Застосування 16-69 -16+МЕ
Застосовуйте під час критичних стадій зростання або в дуже лужних / засолених ґрунтах, щоб покращити енергію рослини або дозволити відновлення після стресу. Це сприяє ініціації бульб, стимуляції цвітіння та покращенню цвітіння, запобіганню опадіння плодів та розвитку коренів.

374