Добриво ГроГрін Гель Фрут (GroGreen Gel Fruit) NPK 18-11-59+2 MgO+МЕ 5 кг.

265430_ua 265430_ua 1533 за 1 упаковку1452.97 31419.18 10



Lima (Belgium) Belgium
Упаковка ПрофПеріод внесення Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення По листуПроизводитель Lima (Belgium)
Grogreen Gel Fruit 18-11-59+2 MgO+МЕ - це склад з високим вмістом калію, який сприяє дозріванню, покращує колір, збільшує вміст цукру, інтенсивність кольору та твердість фруктів. Підходить для культур, що страждають від стресових станів, таких як протяг, грибкові ураження, погані ґрунтові умови тощо.

Grogreen Gel Fruit 18-11-59+2 MgO+МЕ</ strong>-добриво з високим вмістом калію, магнію, сірки та іншими мікроелементами покращує доступність всіх макро- та мікроелементів у цибулини змочуваної кореневої зони навколо насадок. Дуже висока здатність знижувати високий рівень pH ґрунту під час поливу забезпечує оптимальні умови для поглинання поживних речовин. Крім того, блоковані поживні речовини, присутні у ґрунті, такі як кальцій, магній, цинк ... будуть доступні для поглинання корінням.
Особливо підходить для садових культур, високотехнологічного виробництва зернових та деревних культур. Внесок сірки, магнію та цинку є важливим для того, щоб поєднувати стійке виробництво з високою якістю. Перевага цього добрива полягає у повному забезпеченні конкретних потреб культур, підвищуючи прибутковість, тому що формули адаптовані до різних культур та областей, зводячи до мінімуму втрати та суттєво підвищуючи рентабельність.
<th class="column-1 sorting_disabled"
379