Добриво Чистий Лист для цибулі, часнику та пряних трав 300г. Kvitofor

274209_ua 274209_ua 56 1 шт54.12 345.92 10

Kvitofor Україна
Упаковка МініПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення По листуВид КристалічнийПроизводитель Kvitofor (UA)
Добриво кристалічне "Чистий Лист" для цибулі, часнику та пряних трав 300 г. (Kvitofor) Макроелементи (%): всього N - 12, P205 - 15, K2О - 18; Мезо елементи (г/кг): S – 67, MgO – 3,2; Мікроелементи (г/кг): Бір (В) - 0,31, Залізо (Fe) - 1,6, Марганець (Мn) - 0,34, Цинк (Zn) - 0,32, Мідь (Cu) - 0, 23, Молібден (Мо) – 0,03, Кобальт (Со) – 0,02; Вітаміни (мг/кг): Тіамін (В1) – 110, Аскорбінова кислота (С) – 520, Нікотинова кислота (РР) – 210. Упаковки концентрату достатньо на 450 л води. Рекомендується застосовувати протягом вегетаційного періоду. Регулярний полив збільшує ефективність застосування добрива. Всі поживні елементи, що містяться в добривах, повністю розчинні. Застосування продукції ТМ «ЧИСТИЙ ЛИСТ» - найкращий спосіб підтримки родючості ґрунту. Добриво забезпечує повноцінне харчування для рослин і може бути використане в будь-якій системі поливу (крапельне зрошення, дощування, гідропоніка тощо) Запобіжні заходи: Рекомендується виконувати роботи в рукавичках. При попаданні на шкіру промити водою з милом. Не допускати потрапляння в їжу та всередину організму. При попаданні у вічі промити великою кількістю води. При потраплянні в організм випити кілька склянок води, і викликати блювоту. Звернутися до лікаря. Рекомендації щодо зберігання: Зберігати у сухому, темному, недоступному для дітей місці окремо від ліків та харчових продуктів при t від -20 до +40°С. Термін придатності до споживання: 36 місяців. Не допускати потрапляння в їжу та всередину організму. При попаданні у вічі промити великою кількістю води. При потраплянні в організм випити кілька склянок води, і викликати блювоту. Звернутися до лікаря. Рекомендації щодо зберігання: Зберігати у сухому, темному, недоступному для дітей місці окремо від ліків та харчових продуктів при t від -20 до +40°С. Термін придатності до споживання: 36 місяців. Не допускати потрапляння в їжу та всередину організму. При попаданні у вічі промити великою кількістю води. При потраплянні в організм випити кілька склянок води, і викликати блювоту. Звернутися до лікаря. Рекомендації щодо зберігання: Зберігати у сухому, темному, недоступному для дітей місці окремо від ліків та харчових продуктів при t від -20 до +40°С. Термін придатності до споживання: 36 місяців.
306