Добрива ГроГрін (GroGreen) NPK 18-18-18+3Mg+ТІ 25 кг.

285785_ua 285785_ua 3808 за 1 упаковку3608.99 33525.06 10



Lima (Belgium) Belgium
Упаковка ПрофПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення Крапельний полив По листуВид КристалічнийПроизводитель Lima (Belgium)

Бельгійське комплексне водорозчинне удобрення з мікроелементами в хелатній формі
Вироблень з найчистіших компонентів і не містить натрію, хлору та важких металів. Це сипкий, дрібний кристалічний порошок, що швидко розчиняється у воді. Концепція ГРОГРІН включає безліч формул, які відповідають потребам рослин в елементах живлення на протязі різних фаз розвитку.

ГРОГРІН - це комплексні водорозчинні NPK удобрення для фертигації та листових обробок. Вся різноманітність добрив покриває потребу в елементах живлення більшості культур на всіх стадіях вирощування. Завдяки першокласним компонентам та збалансованому складу, удобрення є основою для успішної програми фертигації. Забезпечує рослини всіма елементами живлення на протязі їх зростання та розвитку. Приготування на основі легкодоступних елементів, що запобігає небажаному надлишку та накопиченню солей. Залізо, цинк, мідь та марганець представлені у вигляді хелатів, що дає максимальну доступність для рослин.

Удобрення кристалічної форми білого кольору від компанії GroGreen. вміст мікроелементів та кристалів.
До складу також входять такі елементи: калій, азот, фосфор.
Створень для покращення процесу поетапного дозрівання та розвитку плодів/рослин у період вегетації.
Призначень для: технічних та зернових культур, овочів, фруктів, квітів.

Рекомендації щодо використання: 10 кілограм добрив для 100 літрів води.
Розчиняти концентрат у міру необхідності. Стандарт внесення: 1 грам на 1 літр води.


Фертигація - метод внесення рідких добрив або пестицидів, одночасно з здійсненням зрошення (поливу). При застосуванні фертигації значно зростає ефективність вживаних речовин, оскільки відбувається зниження непродуктивних втрат добрив за рахунок більш повного їх поглинання рослинами. елементами живлення та гарантує значний урожай без ризику засолення. Може бути застосований за допомогою будь-якої системи дозування добрив, підтримуючи правильний баланс шкірного застосування. Виконувати високотехнологічну фертигацію простою та легкою. Фертигація за допомогою ГРОГРІН забезпечує плоди всіма елементами живлення та гарантує значний урожай без ризику засолення. Може бути застосований за допомогою будь-якої системи дозування добрив, підтримуючи правильний баланс шкірного застосування. Виконувати високотехнологічну фертигацію простою та легкою. Фертигація за допомогою ГРОГРІН забезпечує плоди всіма елементами живлення та гарантує значний урожай без ризику засолення. Може бути застосований за допомогою будь-якої системи дозування добрив, підтримуючи правильний баланс шкірного застосування. Виконувати високотехнологічну фертигацію простою та легкою.

388