Кальцієва селітра DUCANIT (нітрат кальцію), 25 кг.

328642_ua 328642_ua 850807.5 3740 10



Упаковка ПрофПеріод внесення Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення Крапельний полив По листуВид Гранула
Нітрат кальцію є безбарвною невеликою круглою гранульованою неорганічною сілью, яка сильно гігроскопічна на повітрі і зазвичай перебуває у формі трьох молекул води. Він має щільність 2504 г / см3 (безводний) і плавиться при 561 ° C. Повністю розчинний у воді, на повітрі легко поливається.
Використовується кальцієва селітра в сухому вигляді або як розчини для прикореневого поливу і краплинного зрошення. Нітрат кальцію є одним з кращим добривом для кислих ґрунтів, тому що поглинає з ґрунту надлишок марганцю та заліза, металів, які містяться у закислих ґрунтах у великих кількостях. Завдяки кальцію, що входить до складу даного добрива відбувається активне засвоєння азоту.
2. Застосування нітрату кальцію.
- Зменшує опадання квітів, збільшує зав'язку плодів, обмежує опадання молодих плодів.
- Запобігає набуханню плодів, ліву меланодермію, потріскані плоди, ліву гниль.
- Детокси засоленість, посуху і піднімає pH.
Інше застосування
- Очищення стічних вод: нітрат кальцію використовується в стічних водах перед роботою, щоб запобігти появі запаху.
- Нітрат кальцію, що використовується в прискорювачах добавок до бетону: іони кальцію прискорюють утворення гідроксиду кальцію і, отже, осадження та схоплювання.
- Нітрат кальцію разом з нітратом калію та натрію використовуються для поглинання та зберігання енергії на сонячних електростанціях. від прямих сонячних променів.
4. Посібник користувача
Дозування: змішати 1 г на 1 л води, обприскувати 1 раз на 1-2 тижні.
428
купити органічне добрива, купити Комплексне мінеральне добрива, замовити добрива, Купити Водорозчинне комплексне добрива, замовити Водорозчинне комплексне добрива, Водорозчинне добрива, купити добрива