Компост гумифікований Good Yield 16л.

337765_ua 337765_ua 6258.9 352.37 10

Good Yield
Упаковка Проф МініПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Основное внесение Спосіб внесення Під корінь
Компост є сипучим натуральним та екологічно безпечним високоякісним добривом. Виготовлений на основі курячого посліду та органічних відходів аеробним процесом та має збалансоване співвідношення мікро- та макроелементів.

Компост широко використовується в садівництві, овочівництві, виноградарстві, при вирощуванні розсади, саджанців, газонів та декоративних рослин. Може застосовуватися в будь-яку пору року

АГРОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ГУМІФІКОВАНОГО КОМПОСТА ТМ GOOD YIELD

vertical-align: inherit;">2,5-3,5%
Органічна речовина70%
Вологість30%
Фосфор (P)2,2-2,7%
Калій (K)2,0-2,5%
Кислотність (pH)6,5-6,8
Співвідношення (C:N)20:1

У добриві також містяться у великій кількості та інші мікро- та макроеленти: 0.2pt; background: white;">У компості мікроелементи (сірка, магній, кальцій і т.д.) знаходяться в найбільш доступній для рослин формі.

Органічне добриво містить величезну кількість гетеротрофних бактерій (аероби), анаеробних бактерій, грибків, актиноміцетів, псевдомонатів, азотфіксуючих бактерій, мікроорганізмів та черв'яків, які при попаданні в ґрунт включаються в процес відновлення її родючості.


Компост може вноситися в будь-яку пору року, оскільки органічний азот менш схильний до вимивання та подальших втрат аміаку за рахунок пов'язаної, але легко доступної для рослин форми.

 У компості співвідношення C:N (20:1) оптимальне для ґрунту в порівнянні зі співвідношенням C:N (10:1) у свіжому гною.

356