Компост гумифікований Good Yield 40л.

337766_ua 337766_ua 137.5130.6 3116.5 10

Good Yield
Упаковка Проф МініПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Основное внесение Спосіб внесення Під корінь
Компост є сипучим натуральним та екологічно безпечним високоякісним добривом. Виготовлений на основі курячого посліду та органічних відходів аеробним процесом та має збалансоване співвідношення мікро- та макроелементів.

Компост широко використовується в садівництві, овочівництві, виноградарстві, при вирощуванні розсади, саджанців, газонів та декоративних рослин. Може застосовуватися в будь-яку пору року

АГРОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ГУМІФІКОВАНОГО КОМПОСТА ТМ GOOD YIELD

< ">30%
Органічна речовина70%
Азот (N)2,5-3,5%
Фосфор (P) right; line-height: 1.42857; vertical-align: middle;">2,0-2,5%
Кислотність (pH)6,5-6,8
Співвідношення (C:N)20:1

У добриві також містяться у великій кількості та інші мікро- та макроеленти: MsoNormal">У компості мікроелементи (сірка, магній, кальцій і т.д.) знаходяться в найбільш доступній для рослин формі.

Органічне добриво містить величезну кількість гетеротрофних бактерій (аероби), анаеробних бактерій, грибків, актиноміцетів, псевдомонатів, азотфіксуючих бактерій, мікроорганізмів та хробаків, line-height: normal;">> У компості співвідношення C:N (20:1) оптимальне для ґрунту в порівнянні зі співвідношенням C:N ( 10:1) у свіжому гною.

Він утворює речовини, які по суті є біокаталізаторами в грунті, mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-bidi-font-family: Aharoni; mso-fareast-language: UK;">> Це органічне добриво є живильним середовищем для розвитку мікроорганізмів і активізує життєдіяльність ґрунтової фауни.

>
Гетеротрофні та анаеробні бактерії важливі для круговороту поживних речовин.

< "> Актиноміцети впливають на розкладання хітину, целюлози, воску, парафіну.

Псевдомонати відіграють важливу роль у розкладанні синтетичних та органічних сполук.

Азотфікуючі бактерії допомагають у накопиченні азоту в грунті.

При внесенні невеликої кількості компосту за рахунок макро- і мікроелементів посилюється імунітет грунту, що в кінцевому рахунку дозволяє отримувати більший урожай без застосування хімії.

Використання органічного добрива покращує структуру грунту, уповільнюючи процес ерозії.

\
468